Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezután milyen méretet fogsz kérdezni???
nemhiszem
Xl-es dolgokon?? Hmm.. szerintem keversz valakivel....

Zsuuu: LX-nek már én is beígértem egy csattanós pofont, egy tegnapi beszólása miatt. Tiéd a jobb, enyéma bl oldala.. Nos?
Kérdezzük meg kinek nagyobb a mellbősége...

Lx: Mekkora melbőséged???
Ciao Lum!
Látom, már megin Xl-es dolgokon pörgeted a buksid!
ciciben lehet, h szűk lenne, nem? viszont ha nyitva hagyod, akkor elég méJ a dekoltázsa

szasz jab!
LX, pofon lesz itt, már látom.

Amúgy nekem is tetszik a ruha, és nekem is az a térdkopi nem tetszik. Ja, meg mondjuk az Alex feliratot nem pirossal írattam volna.

Üdv

Zsu
Szia!!!!!
jaaa... akkor ebből nem lesz ereklye...

LX
Hm... mindenki csalódott!!!

Egyébként Morgen!!!
Szerintem van képzelőerőd....
És nem ARRA a látványos részekre gondoltam

Az én kicsi 160 cm-mel másfélszer is beleférk mind szélességben, mind hosszában abba a bőrruciba

nem ilyen válaszra számítottál, ugye?
az, h a saját paramétereidet ismered (illetve sokan mások is az internetnek köszönhetően ), még oké, de honnan vagy képben lx "látványos" méreteivel kapcsolatban???
LX és köztem igazán látványos méretbeli különbségek vannak.... Nagy lenne nekem az a ruha
A koptatást máshogy kell megoldani
jó ez elkúrtam.
lye!

hát, ha majd híres leszel, akkor enyém lesz az ereklye!
keversz valakivel esetleg vmelyik hölgy ismerősöd (és itt NEM Zsura gondolok!)... de ezt Zsu meg ne tudja!!!!

LX
A "normál" használat alatt gondolom azt érted, amikor a parkolóban térdelsz...???
kopik az "normál" használat közben is

LX
a térdkoptató kérdést sztem a leghatékonyabban úgy tudjátok megoldani, ha kölcsönadod a rucit pár estére kavabébinek..
bocs, ha elírtam. nem vagyok otthon a távolkeleti bányagépekben.. de ebben valójában csak neked kell, mint kakond, vagy mi..
LX, a térdkopi mielőbbi elfogyasztásán legyél rajta, mer tényleg gáz.
Ha gondolod, tavasszal szívesen húzlak egy-két kört a Hringen, úgy hogy közben térdelsz...
jaaaa, és az általad említett felirat nincs is rajta!

LX
nem komolytalan véleményt kérek!

LX
kakavaki felirat nélkül még elfogadható lenne..