ha netán problémáid akarnak a vizsgán, csak dobj össze egy röpke forgatókönyvet a római jog kialakulásáról. a második óra után a vizsgáztató már könyörögni fog, hogy átengedhessen
Életem első szóbeli egyetemi vizsgája lesz szerda (azaz holnapután) reggel,aztán a második rögtön másnap,hogy ne essek ki a tempóból ( ), úgyhogy ha kérhetem, mindenki mormoljon már el egy Miatyánkot, vagy ha sátánisták vagytok, akkor egy kecskét a kedvemért a nagyszobában áldozzatok fel, mert eddig nem haladok túl jól a cuccal, és jól jönne a lelki támasz. Most ott tartok, hogy ma éjjel valszeg lóf*szt sem fogok aludni, mert még nagyon át kell néznem a jegyzeteket... Imádnivaló dolog ez a jogi alaptan. Csak azt nem tudom, mi viszi rá az ember lelkét, hogy ilyet tanítson????? Az első fele hótt unalom egy csipetnyi "mi a fasznak kell ebből tudományt csinálni?" feelinggel, a második fele meg simán csak zúzós. Na megyek, féltékeny a tankönyv, nem szereti, hasokáig távol vagyok tőle . További kellemes hetet nektek!
27-én nekem mindenképpen jelenésem van a janis pubban karaokira. ha van kedvünk, akkor ott is hőböröghetünk, vagy egy másik napon a beszkártban a szokásos keretek között!
az jó.................én is
Majd jössz velem meg a lányommal moziba , állatkertbe......stb.
olyanok leszünk mint 1 család ....fiatal csinos feleség, "csúnya" és szegény férj, és a gyönyörű lányuk
Hú de korán van...
ha netán problémáid akarnak a vizsgán, csak dobj össze egy röpke forgatókönyvet a római jog kialakulásáról. a második óra után a vizsgáztató már könyörögni fog, hogy átengedhessen
természetesen szorítok!
lum
Életem első szóbeli egyetemi vizsgája lesz szerda (azaz holnapután) reggel,aztán a második rögtön másnap,hogy ne essek ki a tempóból ( ), úgyhogy ha kérhetem, mindenki mormoljon már el egy Miatyánkot, vagy ha sátánisták vagytok, akkor egy kecskét a kedvemért a nagyszobában áldozzatok fel, mert eddig nem haladok túl jól a cuccal, és jól jönne a lelki támasz. Most ott tartok, hogy ma éjjel valszeg lóf*szt sem fogok aludni, mert még nagyon át kell néznem a jegyzeteket... Imádnivaló dolog ez a jogi alaptan. Csak azt nem tudom, mi viszi rá az ember lelkét, hogy ilyet tanítson????? Az első fele hótt unalom egy csipetnyi "mi a fasznak kell ebből tudományt csinálni?" feelinggel, a második fele meg simán csak zúzós. Na megyek, féltékeny a tankönyv, nem szereti, hasokáig távol vagyok tőle . További kellemes hetet nektek!
így már könnyű levonni a következtetést, h miért is oly drágák az autópályák..
sajnos az online game nem megy, mert letiltott az admin.
Így akarom elérni, hogy a fizetésem arányban legyen a munkámmal.
Miért nem mész már haza.........én már 13 óra óta itthon vagyok
azaz inkább úgy kérdezem mi szerepel a munkaszerződésben, metr ahogy látom munkaidőben neteztek csak
Nem mind1...
Ha munkahelyet váltanál, hozzánk jöhetsz Műszaki előkészítőnek.
(Tomato, Ares, tgyene egy helyen.)
Szerintetek haladna a meló is???
Igyál páleszt előtte, hogy tiszta legyen a torkod......(de ez a lelkeden nem segít )
Régen voltam állatkertben is.....
Most viszont megyek melózni, mivel egy tucat melóm van odabent... ÍGy legyen az ember beteg....
Majd jössz velem meg a lányommal moziba , állatkertbe......stb.
olyanok leszünk mint 1 család ....fiatal csinos feleség, "csúnya" és szegény férj, és a gyönyörű lányuk
30 -a nem jó mert rá kell készülni a szilveszterre
Válasszatok hogy melyik nap
kicsit dezorientált vagyok még, a hétvégén annyit aludtam, mint egy barnamedve, és ehhez nem vok hozzászokva
tehát mikor iszunk az egészségeddre, pari?
9 hónapig nem kötöztek át.......én is fel lennék háborodva