Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én új hátsó sárvédőt ugyhogy ezt se kell vennem.

az a swatch felirat nem tűnik olyan gagyinak
Andrew...
Én kaptam egy szép órát (de gagyit), hogy mérjem a köridődet
lófaszt... csak ruha meg könyvek vazz"
protektoring,térvédő,pénz
és kinek mit hozott a jézuska
fogadjunk hogy mindenkinek vmi motorhoz kötödő dolgot.
BBK!
Mivel most a legaktuálisabb, csatlakozom énis a B.K-t kívánókhoz.
A szaloncukor csenés művészete ....
Ajánlom mindnekinek, akinek szaloncukor lesz a fáján

http://www.origo.hu/noilapozo/tanacsadok/20051223aszaloncuko rcsenes.html
Szasz mindenkinek!

Merri Kriszmissz Májerek!
Mindenkinek azt kívánom, amit megérdemel!
Na megyek felkészülök a karácsonyfatalp befaragó akcióra.
-már hiába is mondom, hogy legyetek jók, az ajándékot úgy is elbuktátok...

kellemes degeszreevést mindenkinek!
És nézzétek meg a csajos képeket a csajos topikban, amiket én tettem be! Jók!
Punnyadás van. Uborkaszezon. Sok tápos Yamahásnak már nyolckor lőtték a pizsit, hehe .

Akkor én is megyek. Merry CHRIStmas!

U.I.: Az ókorban volt olyan város, hogy Christianopolis. Jó hely lehetett. Na csáp!
Sziasztok!

El voltam havazva melóval ezért megkésve, de most KIVÁNOK MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET!

Tomatonak pedig boldog szülinapot!

Sniper
Hehehehehee, csekkoljátok le a Csajok fórumot (4872-es h.sz.), betettem egy állati képet

Ritka alkalom tőlem, tessék értékelni!!!
na délután megjött a rendőrségi papirom
a 60 ezret csökkentették 20-ra , de az 1 év eltiltást meghagyták.
nem is anyira gecik ezek a rendőrök.
Hali!

És ha tudnátok milyen kemény zenét nyomok....
Megyek is betolok még 6 tabit a számba
Ne csináljatoknekem sok melót jövöre .....please........
Heppiiii Karácsonyt meg Mindent Mindenkinek

Sok ajándékot a fa alá, a Jézuskát lehetőleg ne kergessétek meg, ha nem azt hozott, amit szerettetek volna. És le se itassátok.. megvesztegetés képpen

A macskát se engedjétek fel a fára, mert lepofozza a gömböket (lásd mint az enyém pár évvel ezelőtt), a kutyát még a közelébe se..(megeszi a szaloncukrot) ....

Ja, és ha hitelt vettetek fel, figyeljetek a pontos visszafizetésre, mert különben felmondják a tartozást, és nekem kell behajtanom ....
ne is mondd, már visszaszámolok...
kellemes ünnepeket,hatóság és balesetmentes, benzinben és pályanapban gazdag ujjévet kivánok minden motorostársamnak,

cak már legyen nyár végre
Itt is Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Hja, persze, van nekem elég gondom most a női nemmel...
Eddig nem volt semmi normális, most meg egyszerre kettő között kéne lavíroznom...
Jaaaaj, nemtom mi legyen.. na csáp mindenkinek!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz:

Mindenkinek boldog karácsonyt, és überkirály Újévet kívánok!!!
A karácsonyhoz sok családtagot,fenyőfát, "bájglit", halat, ajándékot, szeretetet, meg minden csöpögős csilingelős-éneklős dolgot,
a szilveszterhez és az egész újévhez pedig sok piát, sok pénzt, sok sikert, a csajoknak pasikat, a fasziknak csajokat, összetartást, szeretetet, hitet és azt hogy mindig legyen nálatok óvszer!
Üdv!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és kilométerekben gazdag új évet kivánok mindenkinek!
állóre!

ja, 27-én igyunk! szét kell csapatni a gyomrot ólomsúlyként gyötrő sok bejgllit, meg minden egyebet!!

lx, miskolcról fellogisztikáztam a kedves kedvesemet ferihegyre. így szabad a karácsony! meg a szilveszter is meg be akartam ugrani andrewboyhoz, de valami 75 órás megabrutál extradeep house settet kevert tág pupillákkal, uh nem foglalkozott velem baszott kurva nagy hó volt hazafelé a pályán hajnalban, meg köd nulla látótávolsággal

hát ha addig nem, akkor én is kívánok minden jót minden kinek minden módon minden képpen minden évre minden ünnepen és persze minden kedves szerettének is

tisztára elérzékenyülök, ezek az ünnepek mindig meghatnak
Szevasztok!!!!!!!!!!
Végre itthon
Akivel nem találkoznék annak Boldog Békés Karácsonyt!!!!!
27.-én megbeszéljük hogy mikor talizunk (ha volt rólla szó akkor szori, de nem olvastam vissza a 3 napos termést)