Merri Kriszmissz Májerek!
Mindenkinek azt kívánom, amit megérdemel!
Na megyek felkészülök a karácsonyfatalp befaragó akcióra.
-már hiába is mondom, hogy legyetek jók, az ajándékot úgy is elbuktátok...
Sok ajándékot a fa alá, a Jézuskát lehetőleg ne kergessétek meg, ha nem azt hozott, amit szerettetek volna. És le se itassátok.. megvesztegetés képpen
A macskát se engedjétek fel a fára, mert lepofozza a gömböket (lásd mint az enyém pár évvel ezelőtt), a kutyát még a közelébe se..(megeszi a szaloncukrot) ....
Ja, és ha hitelt vettetek fel, figyeljetek a pontos visszafizetésre, mert különben felmondják a tartozást, és nekem kell behajtanom ....
Hja, persze, van nekem elég gondom most a női nemmel...
Eddig nem volt semmi normális, most meg egyszerre kettő között kéne lavíroznom...
Jaaaaj, nemtom mi legyen.. na csáp mindenkinek!
Mindenkinek boldog karácsonyt, és überkirály Újévet kívánok!!!
A karácsonyhoz sok családtagot,fenyőfát, "bájglit", halat, ajándékot, szeretetet, meg minden csöpögős csilingelős-éneklős dolgot,
a szilveszterhez és az egész újévhez pedig sok piát, sok pénzt, sok sikert, a csajoknak pasikat, a fasziknak csajokat, összetartást, szeretetet, hitet és azt hogy mindig legyen nálatok óvszer!
ja, 27-én igyunk! szét kell csapatni a gyomrot ólomsúlyként gyötrő sok bejgllit, meg minden egyebet!!
lx, miskolcról fellogisztikáztam a kedves kedvesemet ferihegyre. így szabad a karácsony! meg a szilveszter is meg be akartam ugrani andrewboyhoz, de valami 75 órás megabrutál extradeep house settet kevert tág pupillákkal, uh nem foglalkozott velem baszott kurva nagy hó volt hazafelé a pályán hajnalban, meg köd nulla látótávolsággal
hát ha addig nem, akkor én is kívánok minden jót minden kinek minden módon minden képpen minden évre minden ünnepen és persze minden kedves szerettének is
tisztára elérzékenyülök, ezek az ünnepek mindig meghatnak
Szevasztok!!!!!!!!!!
Végre itthon
Akivel nem találkoznék annak Boldog Békés Karácsonyt!!!!!
27.-én megbeszéljük hogy mikor talizunk (ha volt rólla szó akkor szori, de nem olvastam vissza a 3 napos termést)
az a swatch felirat nem tűnik olyan gagyinak