Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Halljátok? nagyon megszívtam egy hónapja! Sík egyenes úton mentem, (kivételesen lassan), amikor egy f... belémjött oldalról, és bezúzta a lábam! Most nincs motor, mert tropa, de van helyette 2 drót a lábamban, meg egy rohadt nehéz gipsz! Ez aztán a szívás!
egyszer csak belesétál valaki a csapdádba.
Szintén nem magamra gondoltam

De szívesen meghallgatlak.... gyere sírj a vállamon....
te?
Ha nem születtél volna meg, most nem tudnál velem csacsogni
És fogadd el, hoyg vannak érzéseid

Ha nem tudod feldolgozni, ismerek egy kiváló pszichológust
Vele megbeszélheted
az mi?
már megszülettem?
érzések!? brrrrrr
Imádom a veled született együttérzésedet
akkor hívlak!
Most nem magamat akrom fényezni, anem azt a kisfilmet

És az utóbbi 8 napban szenvedtem mint a kutya, mert beteg vagyok.... és 2 napja beszélni sem beszélhetek....
az elmúlt 8 napban te sosem arra gondolsz.
mikor igen?
most nem erre gondoltam
azt is nézzük, ahogy bókolnak neked?

Szerintem is jó csaj lennél, ha .....
Néztétek a viccek topicban 1390-es kisfilmet????
Ajánlom mindenkinek....
sőt inkább ezt.
legközelebb én is ezt fogom csinálni.
de ha még nincs kész a pénzed, akkor másolunk neked mielőtt mész

LX
Legjobban akkor jársz, ha meg keresel egy erre szakosodot embert, némi kész pénz fejébe elintéznek helyetted mindent.
A szezon kezdetéig van időd .... addig simán elintézed a papirokat
Hát nem egyszerü az élet kis hazánkban néha, az biztos.
Tényleg!!!
Extra ötletem van!
Ha a kis könyvecskés jogsimba krumplinyomóval bepecsételném magamnak az "A" betűt, kiszúrnák???
A rendszerben elvileg bennevagyok nem???
az irományból egy két csúnya kifejezést lektoráltam.

Asszem ez szívás.
Akkor én a január 4-i időpontommal boldog is lehetek...
Állítólag, ha minden papírom rendben meg lesz nálam, akkor az adott időpontra, ha odamegyek, 20 perc alatt végzek.
-Abban csak reménykedni tudok, hogy mindent jól mesélt el a nő, mert gőze nem volt arról, hogy hogy megy a kategória bővítés.
Úgy mondták el neki telefonba a főistenek a "fönti irodából"...
én majdnem megőrültem ebben a három napban. Ugye azt mondanom se kell, hogy előtte lakcímkártyát kellett csináltatnom a költözés miatt, kicsit később meg meg jogsit.
Ez egy jó kis tanmese, ha használt mocit vennék, akor tudjam, hoyg mire kszüljek fel...
okmányiroda?

Amikor motort mentem átiratni, akkor 3. alkalommal sikerült.

első: érkezek péntek 12:00-kor, 13:00-ig ügyfélfogadás, előttem egy csajszi intézi az ügyeit. 12:20 tájékán befejezik, rajtam kívül sehol senki. Erre azt mondja a banya, hogy jöjjek vissza hétfőn, mert már zárnak. 40 perccel a vége előtt. Fasza.

második: hétfő reggel 8:30-ra megyek, ügyfélfogadás 8-tól talán du. 4-ig van. Sorszám már elfogyott aznapra. Kicsit idegesen kérdezem, hogy mikor jöjjek, hogy sorszámot is kapjak, meg hogy pénteken mi a faxért nem adott sorszámot. Hát persze, azt nem lehet. K.... anyád kifejezéssel távoztam.

Harmadik: kedd reggel 7:30, kint a kocsiban az esőben, mert ugye a várót nem nyitják ki a faxkalapok. 8:10-kor nagy kegyesen kinyitja az ajtót az egyenruhás buzi, magam udvariasan magam elé engedek egy terhes csajszit. Így kapom a 4-es sorszom. Mondom én, hogy a rákba van ez, hogy másodikként 4-est kapok? Kitalálhatjátok.
Sorra kerülök kb. 10 óra tájékán, addig kiolvasom a Lenin összest. Első kérdés: hol a bank lemondó nyilatkozata. Mondom sehol, mert nem lízinges a motor, nálam is van a törzskönyv. Válasz: Hát náluk még az, kérjem el az eladótól a papírt, mert anélkül nem megy. OK. anyázás, telefon az eladónak, felhozza Ceglédről (vagy honnan). Lízingpapír oké, tölti ki a címemet, persze szarul. Ja igen, a bejelentett lakcímemet a nyilvántartásba még nem vitte be az illetékes. (1 hónap alatt) Felhívja Gödöllőt, ahol a huszadik Juliska válaszol neki, hogy ő nem érti, hogy ez hogy lehet. Csak én értem, az összes uta csak tologatja a papírokat, és nem csinál semmit. Juliska 30 perc alatt felviszi a nevemet és a címemet a nyilvántartásba. Kezdek örülni. Túl korán, mert az okmányirodában csak nem jelenik meg. Fél óra, és 10 telefon után újraindítja a szar gépét a csaj, és csodák csodája minden oké. Kezembe kapom a forgalmit, majd mondja, hogy valami papírt még nyomtat hozzá, mert az fontos. Erre lefagy a gép, tíz percig szarakszik, majd közlöm vele, hogy viszlát. délután kettőkor.

Okmányiroda rulez!!!!

Kösz a témát, bocsi, hogy hosszú voltam.