Jó estét, ti öregpalánták!
Mondjuk Lumbi ötlete nekem is tetszik, csak én később leszek 90, mint ti . Már ha egyáltalán holnap nem lövöm fejbe magam, miután megvolt ez a kib*szott vizsga!!!!
Itt ülök, egész nap ezt a szart tanultam, de inkább ne tettem volna, akkor legalább lenne rá okom, hogy miért basznak meg... mert így is elég tuti a dolog.
Á, nem is. Lassan elszáll a mérgem is. Most már kezdek abba a stádiumba jutni, hogy oké, nem baj, legyek ezen túl ezen az egészen, ha ez a sorsom, húzzanak meg holnap, majd lesz utóvizsga, de vizsga után csinálni akarok valami kurva hangosat, kurva intenzíven, és lehetőleg hajnalig. És itt most főleg valami bulira gondoltam, nem csajra . Az se lenne rossz, de előtte akkor is BULI kell!!!!!!
Újra van Sub Bass Monster CD-m!!! Ez a faszi ISTENKIRÁLY!!!!!! Két nap óta ez az egyetlen jó dolog ami történik velem
uuuuunatkozooooooom, motorozni akarok
mé van ez a köcsög tél meg a geci karácsony meg szilveszter?
ezt mé nem tudják beszüntetni a komunisták mint annó a pannonia gyártást?
na kiújult a monitorallergiám, heveny hányiger tört rám, uh megyek haza, mindenkinek zsép estét (majd ha megöregszünk... ülünk a kandallóóóóóóónáááááállll.. és csapkodjuuuuk a seggekeeeeeettt, miközben böfögünk és meccseeeet nééééézüüünk...)
más most szervezem a gyűjtést! add a zsetont, én meg kimegyek a seychelles szigetekre egy esettanulmányra. ott már működik ez a modell, amiről beszéltem
meg meglepő módon új motorral és felszereléssel kezdem a szezont
és valami átalakitott qvaddal. nem.
a faszom 80 évesen inkább szolok az unkámnak,(ha lesz) hogy 300 nál lökjön le a motorról
úgyis kiváncsi vok menyit csuszik olyankor az ember.
80-90 évesen (bár elég kevés esély van rá, h megérjük) mindenki eladja földi javait, veszünk egy baszott nagy szocotthont egy baszott nagy garázzsal, és rekrutálunk néhány keményseggű ápolónőt! minden nap sörözés, csocsóparty, biliárd, seggcsapkodás, szexuális zaklatás, meg jó időben természetesen motorozás. a cicákat feldobjuk a hátsó ülésre, és minden nyikhaj minket fog irigyelni!!!
Na ja. Jó is az!
Meg nekem ez volt eddig az első és egyetlen mocim, amivel valamilyen szinten tudtam stoppizni. Majd a Hondával is megpróbálom, bár az kb. 150 kilóval nehezebb .
Vicces is volt, amikor egyszer egy pirosnál megálltam egy hülye ganxtaMerci mögött ilyen technikával,és a kopasz paraszt azt hitte hogy kis híján nekimentem, és épp csak meg tudtam állni... el is kezdett kúvaanyázni. Én meg ráhagytam, mert nagynak tűnt.
Ezen a héten nagyon laposs a fórum hangulata....