Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infokat!

Ezt nézzétek!
A múltkor kaptam le a srácot a suliban...
A kép címe: építőmérnök hallgató/2005
Profi a srác mi?!??
Ha nem lácccana a képen, azok a kis fehér valamik olyan csillogós stassz izék vagy mi a szöszök...
Természetessen, csk nem leszek net közelben, de majd telefonon elérlek benneteket.
de. Illetve csizmában és bukóban.... lent a mocival, mert a feleségem kidobott a lakásból az "olcsó" ruhámmal együtt

LX
Én mikor a jogsim intéztem, a Visegrádi utcába mentem a "nagy" okmányirodába. Elég gyorsan ment, csak a születési anyakönyvi kivonatért küldtek haza.
lx, ha jól sejtem, az új ruciban is aludtál, nem?
szasz kozmax!

a két ünnep közötti móka neked jó? tom mintha ilyet mondott volna..
Szevaztok!
Az idöpont kéréshez szeretnék, annyit hozzá füzni, hogy én is jártam igy. Érdemes meg probálni egy másikban is. Ott nem kellet várni egy percet sem, amugy az ügy intézés naggyábol mindenhol ugyan az.
hali mindenkinek

LX
szasztok!

tgyene - nekem tavaly ilyenkor ellopták az összes iratomat egy jól sikerült piafos éjszaka folyamán. annyi utánajárást, meg várakozást, meg felesleges adminisztrációt, vazze.. azóta úgy vigyázok a kis kártyáimra, mintha aranyból lennének!

többiek - mi ez a kusss?????
Sziasztok mindenki!

Át slattyogtam az okmányirodába, hogy lefényképezzenek 4000ért.
Tök klafa az ügyintézés!

1. -menjek hozzájuk időpontot kérni
2. -menjek át a postára csekken befizetni a 4000-et
3. -menjek vissza az okmányirodába (január 4-én...)
4. -10 munkanap múlva megküldik a jogsit (ha jól megy)

ja és mégvalami!
Aki okmányügyintézne!
Mielőtt végigolvassátok az érintőképernyős tájékoztatót a váróban, kérdezzétek meg, hogy aktuális-e még, mert én rászántam negyed órát, hogy alaposan áttanulmányozzam az "ügyintézés menetét", mire az első ablaknál közölték velem, hogy: "de uram?! az már régen nem aktuális"
Arra az észrevételemre, hogy akkor kiírhatnák, hogy ne erőlködjön az ember csak ennyi volt a reakció: "Hát igen, tulajdonképpen tényleg ki lehetne írni..."
Megjöttem én is
jó reggelt!

Ilyen csöndes fórum-esténk is rég volt már.
ezt egy olyas valakitől akinek van ízlése még fel is venném... de tőled??? mellesleg inkább legyen zőőőőd mint a kedvenc heylednek annak a bizonyos osztriga bárnak a színe

LX
gyenge???? pedig mennyit gondolkodtam...
első jogos. a klub nem tartozik bele ugye?
a második gyenge volt!
csak pártot, vagy egyéb érdekvédelmi szervezetet ne alapíts!

meg aztán hogy is hangzana - a TÚRISTÁK!!!!
a kawa zöld nemcsak a mintadarabon csúnya..
örülök, hogy kissebbség vagyok!
andrew,

neked is köszi. Gondolkoztam a Kawa zöldön is, de az csúnya volt a mintadarabon, és nem igazán tűnt jó választásnak. (mintha festék boltban választanál a színekből olyan kis mintadarabokat kaptam, és abból kellett kiatlálni....)

LX
Zsu,

köszi. No nem a pofont Úgy látom a többségnek tetszik
Sajnos a felirat színén nem tudtam változtatni, de nekem inkább csak a levél sok ott egy picit.
De az tuti hogy nagyon örülök a "cucccnak"
LX
Lx: a ruha ... nos csatlakoznék az előttem szólókhoz (értsd.: sztem picit túl zöld a zöld és Alex helyett Lxet írtam volna és nem pirossal ).
LX igazán szép karácsonyi ajándékot fog tőlünk kapni
Dupla adagban
ilyen gondolatokkal fogadni a kisjézuska szülaetését...
Másra nem igazán vagyok kíváncsi
Kawagirl, én nem végzek fél munkát, tőlem kettőt kap, egyet jobbra, egyet balra.