Klafa ez a látványos fejlődés Chris!
Ha gondolod, kölcsön adom a nagymamám mákdarálóját, azzal méretre tudod igazítani a CD-t Csak azt nem értem, hogy hol kell belerakni az emmpéhármat???
Csináltam egy poén képet, amin a régi Sony CD walkmanen/discmanem van, és egy édibédi zsírúj Sony mp3 spíler. Az egészben az a poén, hogy a kettő nagyon hasonló a designt tekintve, csak a második sokkal kisebb...sokkal-sokkal! Nem is tudom, hogy fogom beletuszkolni a CD-imet...
Most szerdán megyünk vizsgázni mi is.
Hála Istennek két ünnep között lesz a "gurulás"
Úgy kéne mexervezni, hogy mindenkinek jó legyen.
-Ha belegondolok, ez lesz az alapítóév-búcsúztató buli...
Mi van gyerekek, hétvégi döglés? Mikor lesz asztal alá borulás? ha azt mondjátok, hogy a hét közepén, akkor tökön harapom magam. Szerda-csütörtök vizsga lesz, úgyhogy csüt. estig absolutely nothing. De ha nektek csak az a jó, akkor mindenkinek kellemes részegséget kívánok!
Na addig is kellemes hétvégét, pihenjetek eleget (ja, hogy annyit nem lehet... tudom)!
én és a szüleim is azt mondják hogy az volt a gond hogy nem saját stilusban motoroztam, azé lett a baj.
mert egyébként nem szoktam hátranézni hogy beférek e a sévba hanem csak áthuzom, ya és álltalában lápmánál 5-ig keréken van a gép.
most sajna nyugisan indultam nyomatékból mentem, hátranéztem azt jött aminek jönni kellet.
röviden anyi hogy megált a sor én meg nem, és beleszáltam a sor végén álló ignisbe, majd az átlökött a szembe jövő kamion elé.
a második szülinap az arra vonatkozik hogy szó szerint a pótkerék mentette meg az életem mert annak repültem neki, és ha az ninsc akkor pont a kerekek alá esek.
meg az hogy csak egy kulcsont repedéssel és pár érszakadással megúsztam a dolgot.
Köszönöm mindenkinek! Igazából az engem annyira nem bánt, hogy most nem tudok motorozni, mert tél van, na de az, hogy az a vakegér rám akarja terelni az ügyet már sokkal inkább! No meg a biztosító is csak a rendőrségi ügy lezártával akarja megcsinálni a motort, ami akár 5 év is lehet. Úgy gondolom ilyenkor van kedve az embernek venni egy vadászpuskát, és megtudni az illető címét! (tudom, nem oldanék meg vele semmit, de akkor is! )
Szevasztok Májerek!!!!!
Bocsi hogy nem voltam mostanába , de rengeteg a dolgom
Látom az élet nem állt meg nélkülem
SŐT..............................
leszek még
Szóval ma vagyok 39 persze a szivem még csak 20!!!............még jó hogy 40 alatt
Az eszemről nem nyilatkozok
Ja és munkával ünnepelek .........de lessz majd 2 hetem hogy megüljem
És SZERETEK MINDENKIT.......(kivéve akit nem )