Mit műveltél magaddal?
Megtámadtaka pezsgősüvegek???
Nekem a tavalyi szilveszterem pocsék volt: elmentem egy trance partira, de nem gondoltam volna, hoyg ezt a zenét nem fogom szeretni, igy szépen haza sétáltam a belvárosból...
én legutóbb a tavalyi szilveszteri móka egy részét töltöttem a baleseti sebészeten. az sem akármi. viszont csupa jófej és vidám sérült volt hajnalban, nem is értem, h miért
viszont nagyon kötik az ebet a karóhoz. visszarendeltek szept 1-ére DÉLELŐTT kötözésre. persze én csak estefelé értem oda, erre még nekik állt följebb. aszongya az asszisztens - hát nem megmondtuk, h délelőtt van kötözés? miért nem jött be? erre én felháborodottan: hogyhogy miért? hát ALUDTAM!!! erre ő: ja, hát ebben az esetben.. bocsánat.. 3-as kezelő!
Ha van köztetek csiliárdos, akkor valaki megtámogathatná a Merényi kórházat 1 kicsit...
A múlthéten voltunk a setoppal és lekaptam a váró egy fal részletét.
A mellékelt képen nem design csík, hanem vérfolt látható.
Egyébként mind1 hol nyomod meg a fényképező gombját, a látvány nem változik sehol...
Úgyhogy vigyázzatok magatokra, mert nem kellemes hely... hacsak nem a szőke doktornéni miatt...
Boldog szülinapot... nem hiszem hogy 39 vagy!! Nem is látszol annyinak.... szerintem max 45-nek nézel ki mondjuk ha lenne egy rendes motorod, az legalább fiatalítana egy kicsit
BOLDOG SZÜLINAPOT
Megtámadtaka pezsgősüvegek???
Nekem a tavalyi szilveszterem pocsék volt: elmentem egy trance partira, de nem gondoltam volna, hoyg ezt a zenét nem fogom szeretni, igy szépen haza sétáltam a belvárosból...