Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miket hallgatsz?
Budapest Bank... de csak az uj diákszámlájához.
De akkor viszel engem is.
Dzsááá, kemény arc. Biztos tudja a 2 32. hatványát is fejből...
Lum: ha rockkoncertre kapsz jegyet, akkor CSAK NEKEM SZÓLJ!!!
Bob Sinclar? Az nagyon jó

Leo: én reggel alaposan beöltöztem és szééétfagytam!!!

Jaj, de a legjobb szívmelengető látvány ez volt: pasi 1000sv-n gurul a Kőbányai úton! Eddig semmi gáz nem lenne, de... A palin volt egy szürke Adidas mackónadrág, egy szürke-fehér mackófelső szerűség, és fehér zokni, és egy edzőcipő. A bukón kívül semmi mást nem vett fel! Még csak kesztyű sem volt rajta.
Megállt a pirosnál és melengette a kezét, annyira fázott. Szztem a pasi széttfagyott...
Talán az, amelyik puskát ad a bankszámlához (Bowling for Columbine)...
Sztédzsem!
Tudod a regisztrációs adó is mennyire EU konform, és kit érdekel ?
Még arról is nagy hallgatás van, hogy emiatt Ft milliárdos büntetéseket kell befizetnünk a brüsszeli kalapba időnként.
Bezzeg HACCP az van. Lásd mondjuk a józsefvárosi 500 Tigris vagy 4 hétfejű sárkány piacot...
De félre a politikával, mert jön a MODERÁTOR!
Nem, nem hívtál.
nem leszek ott. vagyis... te ott lezsel?
rendezvényszervező, meg hasonló dolgokat csináló cégtől van, akikkel dolgozom. melyik bank ad a számlához hyper-house-deep-hard jegyeket???
Fogalmam sincs... szegeny apukamat mar tegnap sarokba szoritottam azzal a kijelentesemmel hogy ha nem visz le hajnalban az allomasra nem megyek iskolaba :) Merthogy minuszokban nem setalok le :D Szal asszem en delre megyek ha jon a fagy...
Most még nem mozgat, majd ha ott leszel.
Csak nem nálunk nyitott számlát valaki és ahhoz kapta ajándékba?
szereti valaki a house zenét itt? kaptam jegyeket vmi elvileg fasza műsorra - bob sinclar nevű figura játszik - de engem nem mozgat a dolog. ha érdekel vkit szóljon!
ha szabad a témához szólnom , akkor ez igy állatira nem khóser és változtatni kell tudni rajta. ugyan akkor ez szerintem nem politikai kérdés azt kellene legkevésbé csinálni belőle. már réges régen kellett volna egy megfelelő érdekképviseleti szervet, szervezetet létrehozni ami megfelelő lobbierővel bír.amig ez ilyen felvonulások utáni egyeztetgetésen múlik addig no sansz..ez olyan mint a katonaság. a végén az mosott fel akinek a legkisebb volt a csókja..itt is igy lesz. ha nincs lobbierő akkor itt csattan az ostor.és nem csak most,mert lesz egy új meg egy mégújabb ötlet. apropó ! azt hogy ez eu-konform e egyáltalán azt vizsgálta e valaki ?
Írd meg sürgősen Enyóéknak!!! Pénteken mennek tárgyalni.
Már elolvasni sem vagyok hajlandó...
Most írt az RRace-mono (vagy mi a manó), akik szervezték a tiltakozást, hogy hamarosan egyeztetnek a PM-mel.
A Kossuth téri eseményektől és az ottani motoros demonstrációtól viszont közleményben határolódtak el. Gratulálok!
Nem kell matematikusnak lenni ahhoz, hogy kiszámíthassuk az egyeztetés eredményét.
A végén még lehet, hogy ők magyarázzák el nekünk, mennyire szükséges áldozatot vállalnunk a költségvetés rendbetétele érdekében.
Békesség. (Vonnegut után szabadon)
Jó "reggelt" Mindenkinek!!

Most már szinte teljesen biztosnak tünik, hogy eladtam a zizi-t!
Szombaton hazaköltöztetem télre és addig még fájhat a szivem és nézegethetem! Ez már kissé perverz...!
hogyisvanez?
kétszer elolvastam,eddig nem így tudtam.
www.drbike.hu/cikk/0641/175159...

Egy kicsit vérlázító csak.
Szabi,

Első javaslat az útra. Az SK részben nem vagyok biztos, de mondjuk ez a route plan:
Gödöllő - (Shell a bekötön ) - 2A - Parasapuszta - SK 66, SK 75 - "Demandice" - SK564 (itt vannak barátságos kanyarok és visszafordítók, bár hideg az aszfalt) - Párkány (itt főtér, cukrászda ) - Esztergom - aztán vagy a nemzeti parkon vagy a 10-esen -esetleg Üvegtigris útbaejtésével Tinnye kitérővel BP. Az útvonal még alakítható persze, "minden megoldás érdekel".

Okt. 23. (Shell kút az M3-ason 10-kor)
1. Szabi
2. TeeJay
3. ...
4. ...
Az a vicc k... jó!!!
Szevasztok.
szép napot mindenkinek!