Reggelt.... hm asszem kezdek felni attol hogy en meg iden jogsizzak... asszem elokerul a teli lovaglonadrag a motoros ala :D Mar ha egyaltalan elkezdhetjuk meg iden ... :( Utalom a hideget
A tegnapi nap helyenként méltatlan és sértő hangnemére tekintettel figyelmeztetek minden műmájert, hogy a továbbiakban tartózkodjon a hasonló megnyilvánulásoktól.
Beszéljünk inkább a hétvégi gurulásról. Ha Jó idő lesz akkor szombat du. -vagy vasárnap du. (du. értsd 13-tól 16-ig) egy rövid Lepence vagy esetleg egy 2/A és 2/B.......vagy mittudom én.Szóval gurulni egy rövidet.
Jó reggelt! GYEREKEK EZ ITT A MŰMÁJER MAJRÉCSÍK KILLER KLUB!!!
Itt mindenki csiszolóvászonnal; reszelővel;flex-el... reszeli a majrrécsíkot!
Miért nem a Pályamotorozás; Mille;GSX-R; ZXR (na jó CBR)... topicban osszátok
egymást??? Ez idáig egy nyugis oldal volt! Ha így haladtok kawafreak-geri
sorsára fogtok jutni! Hát kell ez?
Ezt azért írom mert ma amikor beléptem megint ilyen stílusú levél fogadott.
Más. TeeJay: Hoztam egy Sk.térképet amin a "festői útvonalak" fel vannak tűntetve!
Vannak rögtön a határ mellett is! Hétfőn elkölthetnénk a maradék devizámat!!
egyébként szerintem ez a veszett tuningőrület teljesen felesleges. olyan mint a guminyomás babrálás. a normál amatőr tempónál a düdös életbe nem melegedik fel úgy a gumi hogy 3-4 tized bárt visszakeményedjen.. amúgy meg az összes agyhalott általában az első 2-3 körben töri rommá magát mert a leengedett gumival erőlködik miközben még hideg is..
Sztédzs 3 (14:19)
Szerinted azt mondtam hogy nem melegedik fel ? azt próbáltam jelezni hogy nem vagyok benne biztos hogy 2-3 tized bárt visszamelegedik a gumi városi közlekedésben"
-4°C volt reggel két település között.
MODERÁTOR,
Itt Sportmotor névvel szoktam moderálni...
Még nincs is hideg Mi lesz veled télen mikor reggel -10-15 fok lesz
Addig is, gondolj rám és mindjárt felmelegszel
ma én is beugrok az YW-be kávézni
Beszéljünk inkább a hétvégi gurulásról. Ha Jó idő lesz akkor szombat du. -vagy vasárnap du. (du. értsd 13-tól 16-ig) egy rövid Lepence vagy esetleg egy 2/A és 2/B.......vagy mittudom én.Szóval gurulni egy rövidet.
Ja amúgy meg JÓ REGGELT!!!!!!!!!
GYEREKEK EZ ITT A MŰMÁJER MAJRÉCSÍK KILLER KLUB!!!
Itt mindenki csiszolóvászonnal; reszelővel;flex-el... reszeli a majrrécsíkot!
Miért nem a Pályamotorozás; Mille;GSX-R; ZXR (na jó CBR)... topicban osszátok
egymást??? Ez idáig egy nyugis oldal volt! Ha így haladtok kawafreak-geri
sorsára fogtok jutni! Hát kell ez?
Ezt azért írom mert ma amikor beléptem megint ilyen stílusú levél fogadott.
Más.
TeeJay: Hoztam egy Sk.térképet amin a "festői útvonalak" fel vannak tűntetve!
Vannak rögtön a határ mellett is! Hétfőn elkölthetnénk a maradék devizámat!!
egyébként szerintem ez a veszett tuningőrület teljesen felesleges. olyan mint a guminyomás babrálás. a normál amatőr tempónál a düdös életbe nem melegedik fel úgy a gumi hogy 3-4 tized bárt visszakeményedjen.. amúgy meg az összes agyhalott általában az első 2-3 körben töri rommá magát mert a leengedett gumival erőlködik miközben még hideg is..
Sztédzs 3 (14:19)
Szerinted azt mondtam hogy nem melegedik fel ? azt próbáltam jelezni hogy nem vagyok benne biztos hogy 2-3 tized bárt visszamelegedik a gumi városi közlekedésben"
Véleményt nem mondok. Csupán idézek.
Akkor megyek én is............
Jó éjt
Ha kell holnap beviszem a YW-be