Milyen 1,5-2 tank? Ti aztán húzzátok neki
Gödöllő oda-vissza 220, nem? Na mindegy, kár, h nem jön össze, ilyen az ország csücskében lakni.
Remélem majd jövőre....
Amúgy majd lehet jövőre már tudok intézni errefelé bázispontot a határnál, aztán akkor nem kell korán jönni.
Haverom azért úgy néz ki bevállalja, majd beöltözik. Szóval én már, ha fene-fenét eszik is megyek egy utsó kört.
Meglessük esik-e már a hó az osztrák alpokban...
kimaradtam vmiből ?? elszaladtam pisizni ebben a nagy izgalomban végre élet van a neten .. megjöttek a marslakók. olyan szánalmas igy beleolvasván, hogy betéved valaki egy x nevű közösségbe a fórumon , lila dugója nincs kivel -kikkel beszél és jópofa megjegyzéseket tesz bódog bódogtalannak. kérdezősködni kezd valaki a téli teleszkópállitás és olajozás rejtelmeiről majd 5 perccel később beszól valakinek akiről fogalma nincs kicsoda ?? de ha legalább humoros lenne de inkább csak erőlködés
A kormánygátló olyannyira benne van a motorban, hogy amióta kivettem belőle a kulcsot, el se tudom fordítani a kormányt
A hátsó gátló tökéletes, csak nem az én motoromhoz.
A macskaevők elkúrták, nem kicst, nagyon.
Viszont Daniéktól kaptam egy nagyon korrekt ajánlatot így kiengesztelődtem.
Egyébként is amíg meg nincs az új rugóstag rá tudom fogni arra, hogy miért nem motorozom Tom-ot körbe a ringen
Utánna új kifogást kell keresni
Nem akartam megbántani senkit a frutti-színű extrákkal
Mindenkinek szíve joga, hogy olyan színekkel lássa el motorját, amilyenekkel akarja.
Csak szerintem felesleges ez az egész tuning őrület mármint az, hogy mindenki az első pályanap után (vagy ami még nagyobb hülyeség, hogy csak utcára) azt hiszi, hogy csak a legdrágább futómű, meg a hipertuning bizbaszokkal lehet motorozni, minden más szar.
Érdekesség, hogy a Talmácsi Gabi a széria!!! CBR 600RR-el a H.ringen 1:57-eket megy folyamatosan.
Azt nem fogják fel sokan, hogy ezek a méregdrága extrák csak a végső tizedek és századok lefaragásánál indokoltak. Bár ha valaki tele van lóvéval és tetszik neki, akkor vegye-vigye
Elnézést. Akkor én nem írhatok be többet? Idén sajnos nem volt lóvém motorozni, így nem tudompontosanmernnyit, de tutinem10ezeret menetem.
De komolyan. Azért mikor megyek, akkor meg 2-3000 km egy hét alatt....
Csak sajnos évente max. kétszer van erre idő+pénz, azon kívül csak a város körüli tötymörgés marad....
megengeded kozmax, hogy ide írjak annak ellenére, hogy nem gurultam idén tizet? vagy össze kell hivni a yamahawördöt meg a többi májjert, hogy titkosan és kézfeltartással is eldöntsétek?
Vakargattuk a fejünket Szabival : Győrig eljutni+vissza ~1.5-2 tank benzin, +3 óra: ebben az időjárásban túl korán (túl hideg időben) kellene indulni . Esetleg jövőre, ha jobb idő lesz, de szerintem ezt már októberben nem vállaljuk be.
Gödöllő oda-vissza 220, nem? Na mindegy, kár, h nem jön össze, ilyen az ország csücskében lakni.
Remélem majd jövőre....
Amúgy majd lehet jövőre már tudok intézni errefelé bázispontot a határnál, aztán akkor nem kell korán jönni.
Haverom azért úgy néz ki bevállalja, majd beöltözik. Szóval én már, ha fene-fenét eszik is megyek egy utsó kört.
Meglessük esik-e már a hó az osztrák alpokban...
Ok, akkor erről időjárás függvényében beszélünk feb/márc környékén.
tavaly csak 12000 körül
A kormánygátló olyannyira benne van a motorban, hogy amióta kivettem belőle a kulcsot, el se tudom fordítani a kormányt
A hátsó gátló tökéletes, csak nem az én motoromhoz.
A macskaevők elkúrták, nem kicst, nagyon.
Viszont Daniéktól kaptam egy nagyon korrekt ajánlatot így kiengesztelődtem.
Egyébként is amíg meg nincs az új rugóstag rá tudom fogni arra, hogy miért nem motorozom Tom-ot körbe a ringen
Utánna új kifogást kell keresni
Mindenkinek szíve joga, hogy olyan színekkel lássa el motorját, amilyenekkel akarja.
Csak szerintem felesleges ez az egész tuning őrület mármint az, hogy mindenki az első pályanap után (vagy ami még nagyobb hülyeség, hogy csak utcára) azt hiszi, hogy csak a legdrágább futómű, meg a hipertuning bizbaszokkal lehet motorozni, minden más szar.
Érdekesség, hogy a Talmácsi Gabi a széria!!! CBR 600RR-el a H.ringen 1:57-eket megy folyamatosan.
Azt nem fogják fel sokan, hogy ezek a méregdrága extrák csak a végső tizedek és századok lefaragásánál indokoltak. Bár ha valaki tele van lóvéval és tetszik neki, akkor vegye-vigye
De komolyan. Azért mikor megyek, akkor meg 2-3000 km egy hét alatt....
Csak sajnos évente max. kétszer van erre idő+pénz, azon kívül csak a város körüli tötymörgés marad....
Azért köszi a meghívást!
Érdekel a hétvége?