Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blues Companyt meg sem említettétek.
Huzz el a búsba fikareg!
Elektromodulátor dvá
Szerintem álmoderátor.
Modulátor.
Mandulátor.
Motorátor.
Te most Spormoci moderátor vagy? Vagy valameliyk májer regisztrált MODERÁTOR néven???
Amelyik mégegyszer elkezdi, azt kiszedem a gép mögül !
most kellene befejezni, mert majd ki leszünk ebrudalva, hogy nem a pop-pina-pálinka topicba raktuk a hozzászólásainkat és nem arról beszéltünk, hogy meddig melegszik a gumi 40-nel a körúton...
A Rammstein vicc, de annak tök jó. A Mátrix előtt kaptam pár hónappal kölcsön egy CD-t, aztán a Mátrix után az összeset beszereztem. Azt a CD-t nem tudom olvasni azota semmivel se.
le az utcára - ki a rétre, birkát lövök ebédre, azért üvöltök, mert félek...
Azért az énekelhetők közül a Tankcsapda vezet Ugye Jab?
Tényleg, van valakol pár Sepum is...

Akkor ezeket is hozzáteszem: Sabbath, Purple, Led Zepp, Doors
TCS-t csak ~Konnektorig hallgattam, kevés Auróra etc.

Ja és persze Korai, régi VHK, 1.5, kevésbé rock, de

Egyes számok: Nirvana, RHCP, Manson, Faith No More, Joe Satriani, Danzig, etcetcetc
kihagytam a Slayert...

link
Sum 41....
Na jó, többet nem írok fel
A Slayer nekem nagyon durva....
Aztán Blink 182, Offspring, Papa Roach , P.O.D is.... , és az egyik nagy kedvencem: Rammmstein
a sort folytatva: Pantera, Sepultura, Cannibal Corps, Carcass, Obituary, Ozzy - Black Sabbath, Red Hot Chilli Peppers
Nálam: Sonata Arctica (imádom őket), Nightwish, Rhapsody, Lordi, Nirvana egyes számai, Metallica, Guns"Roses (he jól írtam le), TANKCSAPDA forever , Hammerfall, Marilyn Manson,
A régiek közül AC/DC
Na meg még sokan mások, csak rock legyen
Dzsááá, kihagytam az egyik legfontosabbat: Iron Maiden!!!
És te?
Pl. Judas Priest, Slayer, Pantera, Children of Bodom
Moonspell, Therion, Sonata Arctica, Nightwish, Paradise Lost (nem találtom párhete a CD-ket), régi Metallicák, SOAD, Disturbed

Divatrocker vagyok, bár Eddát sosem hallgattam...

Egyébként meg teljesen mind1, mert bármi zúzosat (is) meghallgatok.
NA ezen végképp nem fogunk veszekedni...
Vegyétek el Lumtól mind a kettőt és menjetek együtt. :)
Nanemnemnem... en vittem neki gumimacit a rokkoncertjegy nekem jar :D Najo attol fugg mire ^^Szukseg eseten osztozunk Kawa