szerinted engem mennyire érdekel a dátum ? meg minden más ami oda irva vagyon ?? tőlem 20 másodperc
alatt is körbe érhetsz, mert a stilus az ember maga ... azt pedig nem órával mérik.
Nekem ~1.5 (alulról konvergálok hozzá, Szabnak többet eszik (929).
Gödöllő - Győr -Gödöllő valóban ~220, de hétvégén asszonytól mennék, Szabi is kb. arra lakik, így összesen ~ 220 + ~120. Igazából nem ez a gáz, még a 0-áson is át lehetne jutni gyorsan, a probléma a +1.5 óra az elején: k hideg van, ma már -2-t mutatott a hőmérő két település között.
miért van az hogy ha valaki motorzni kezd és mondjuk úgy érzi hogy már überkirály az úgy kezd viselkedni mintha valami földöntúli képesség birtokába jutott volna ?? osztja az észt rohadtul ért mindenhez és teszi ezt olyan stilussal amitől állati janinak érzi magát.. itt csak megjegyzem hogy ezek azok akik igy neten sem vállalják az arcukat /gondolom nem fér fel a 21 collosra sem -/ csak tökig bőrben, bukóban mint nájtrájder. ez igen ,ez gerinc !
Szusza emberek!!!! Most mindenki menjen le alfába (nem alpáriba!!). Hunyjátok be a szemeteket! Kezdjetek lassan számolni! Egy virágos mezőn vagytok. A közelben patak csörgedezik...És Ti egyre álmosabbak vagytok....
nem is szóltam be. bazzz ezt nem hiszem el. kenjétek tomatora, ő kezdte a tuningolásos hozzászólást
ha a lelkedbe gázoltam azzal h a képeden a gumi hőfokát méred éppen akkor boccs.
és nem téli olajozásról beszéltem, annyit kérdeztem h 10 v 15W. semmi rejtelmeskedés nem volt.
A kipufogó sport célokat szolgál, nem 200 ezerért kaptam és így a gyári megóvható az esetleges sérülésektől.
Remélem kielégített a válaszom kedves TommyBoy
Mellesleg ez elég szánalmas próbálkozás volt, hogy sarokbaszoríts
alatt is körbe érhetsz, mert a stilus az ember maga ... azt pedig nem órával mérik.