Mókuscica ! szerintem gyakorolj némi önkritikát, az néha hasznos tud lenni. szerintem berobogtál ide a nagy ismeretlenből és jópofa megjegyzéseid voltak mindenkivel ami nem lenne baj ha lenne humorérzéked és vicces lennél, de te csak nagyon okos vagy és a stilus hiányát "bántó" megjegyzésekkel pótolod. nekem nem tisztem másokat itt megvédeni nem szorul rá senki de olyanokkal kötöszködsz kiscsillag látatlanban akiknek a tudásához - tapasztalatához képest a tiéd annyi mint amennyi egy madárijesztő zsebében van.
eszem ágában nincs baszogatni, miért tenném ? magadról állitasz ki véleményt amitől minden összes ,esetleges tudásod is rögtön erodálódik nullára..
igen.. filip márlózom. csak azt hittem - megnyugtatott volna hogy ha már vki ilyen hozzáértő akkor egy nagyon ütős cucc van ott amitől az ember elismerően csettint ...
Egy picit motorozok a városba (3-4 órát) És mindjárt áll a "bál" a topicban.
Most akkor kezdjük azt hogy melyik a jobb motor................ki a jobb motoros..............Kinek szebb a motorja...........és kinek van több haja.
madarat tolláról ..céget tulajdonosáról ? alkalmazottjáról ? ugyan itt értelmező kéziszótár és népies kiszólások kézikönyv rendelhető..
ez igen. az igazi mai bizniszmen. pallérozott elme..
A Mókuscicát hagyd meg a kisbarátaidnak, akiknek a fingósát répázod.
eszem ágában nincs baszogatni, miért tenném ? magadról állitasz ki véleményt amitől minden összes ,esetleges tudásod is rögtön erodálódik nullára..
Chlápek pøi¹el do koloniálu a chtìl dvì plechovky krmení pro psa.
Csak, hogy én is villantsak...