Karmi !
Megint kirekesztő, intoleráns, soviniszta, rasszista, irredenta, nacionalista felhangot éreztem a hozzászólásodban
Nem szabad! NEM SZABAD! PFUJJJJJ!
Toleráns vagyok, elfogadó, tisztelem a másságot, ez nem faji kérdés, teismásvagytesemvagymás! Leírod százszor!
Jah igen gondolhattam volna
TeeJay!
ilyen benzinárak mellet??!! Na jó, ha a megtérülést nézzük- házanként egy üveg (2l=530 Ft) benzin--- csökkenő bűnözés-, akkor már elgondolkodtató...
Nekem is tetszenek ezek a színes kis izék
A Walter-moto szett az utcai motoromon van pusztán azért ha perec van, akkor az kopjon el agyig és ne a gyári. Azzal a motorral sosem pályáztam.
Ki kell ábrándítsalak, pályamotoron nincs semmilyen plussz bizbasz, mert ezekkel nem lesz gyorsabb az ember. Bár sokan biztos azt hiszik, hogy ezektől a Frutti-színű extráktól kapnak szárnyra a ringen
Végig olvasva eme magas röptü hozzá szolásokat a következö megállapitásra jutottam:
1.egy igazi béna balfasz motoros vagyok. reggel 3fok, melohely 6.8 kilométer és nem lett 50fokos a gumim ?
2.azért a motoromat nem fogom eladni
3.és busszal sem fogok járni
4.idén motoroztam 15000kilométert, ennyi idö alatt elkopott volna a lábam, és csak egy lábnélküli topincba irogathatnék
Ez pontosan úgy jön ide, hogy néha olyanok okoskodnak, akik nem is igazán tudják miről van szó.
Most itt úgy jött szóba a gumi téma, hogy a pályázáskor ki milyen nyomással megy és miért.
A pályázásnál pedig számít, hogy ki milyen időt megy, mert erről szól.
Tehát ha valaki 2:20-akat vagy akármennyiket megy, az nem baj, csak ne okoskodjon.
TFH tavasszal begurulok hozzátok egy olajcserére, egyuttal ilyet fel tudtok tenni a hobbijárművemre?
Megint kirekesztő, intoleráns, soviniszta, rasszista, irredenta, nacionalista felhangot éreztem a hozzászólásodban
Nem szabad! NEM SZABAD! PFUJJJJJ!
Toleráns vagyok, elfogadó, tisztelem a másságot, ez nem faji kérdés, teismásvagytesemvagymás!
Leírod százszor!
TeeJay!
ilyen benzinárak mellet??!! Na jó, ha a megtérülést nézzük- házanként egy üveg (2l=530 Ft) benzin--- csökkenő bűnözés-, akkor már elgondolkodtató...
Nekem is tetszenek ezek a színes kis izék
Ki kell ábrándítsalak, pályamotoron nincs semmilyen plussz bizbasz, mert ezekkel nem lesz gyorsabb az ember. Bár sokan biztos azt hiszik, hogy ezektől a Frutti-színű extráktól kapnak szárnyra a ringen
1. Jöhet mindenki, akinek 100LE fölötti gépe van!
- Ja, hogy akkor magamra maradok?!
2. Na jó, jöhet az összes Kawasakis!
3. Ok-ok! Mindenki, bárki, akárki, evribodri jöhet!"
;)
Lehet módosítom az utsó gurulás útvonalát....
1.egy igazi béna balfasz motoros vagyok. reggel 3fok, melohely 6.8 kilométer és nem lett 50fokos a gumim ?
2.azért a motoromat nem fogom eladni
3.és busszal sem fogok járni
4.idén motoroztam 15000kilométert, ennyi idö alatt elkopott volna a lábam, és csak egy lábnélküli topincba irogathatnék
Nem kellene arra motoroznunk eggyet?
Egy olyan csapat min mint a hét végén együtt volt , a puszta megjelenésével összeszaratná a cigányokat.
Most itt úgy jött szóba a gumi téma, hogy a pályázáskor ki milyen nyomással megy és miért.
A pályázásnál pedig számít, hogy ki milyen időt megy, mert erről szól.
Tehát ha valaki 2:20-akat vagy akármennyiket megy, az nem baj, csak ne okoskodjon.
Tehát?
Milyenek a pályarekord idők????