Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az egyik hátsó felnimen van kék csík körbe. Attól vagyok ilyen atom jó asszondod?
én nem azért akartam frutti szinű térdkoptatót h jobban menjek hanem mert tetszett.... nem tom mitől más mintha fekete kellene...
Kozmax,

TFH tavasszal begurulok hozzátok egy olajcserére, egyuttal ilyet fel tudtok tenni a hobbijárművemre?
nem sokat szerintem mert most irta hogy meglett a nyóc elemi végre. az meg mindennapvan ..
a sajátommal egyet sem. de mennyit számít ez a műmájer topicban?
Karmi !
Megint kirekesztő, intoleráns, soviniszta, rasszista, irredenta, nacionalista felhangot éreztem a hozzászólásodban
Nem szabad! NEM SZABAD! PFUJJJJJ!
Toleráns vagyok, elfogadó, tisztelem a másságot, ez nem faji kérdés, teismásvagytesemvagymás!
Leírod százszor!
Jah igen gondolhattam volna
TeeJay!
ilyen benzinárak mellet??!! Na jó, ha a megtérülést nézzük- házanként egy üveg (2l=530 Ft) benzin--- csökkenő bűnözés-, akkor már elgondolkodtató...
Nekem is tetszenek ezek a színes kis izék
A Walter-moto szett az utcai motoromon van pusztán azért ha perec van, akkor az kopjon el agyig és ne a gyári. Azzal a motorral sosem pályáztam.
Ki kell ábrándítsalak, pályamotoron nincs semmilyen plussz bizbasz, mert ezekkel nem lesz gyorsabb az ember. Bár sokan biztos azt hiszik, hogy ezektől a Frutti-színű extráktól kapnak szárnyra a ringen
Hű, ez kezd eldurvulni...
menyi kilométert mentél idén a mociddal?
kösz most már tudom hol rontottam el
szeva karmi ! mi újság a kormánygátlóddal ?? megjött végre az igazi ??
"És lássatok csodát.. megalakultunk!

1. Jöhet mindenki, akinek 100LE fölötti gépe van!
- Ja, hogy akkor magamra maradok?!

2. Na jó, jöhet az összes Kawasakis!

3. Ok-ok! Mindenki, bárki, akárki, evribodri jöhet!"

;)
Azt "Gósztosba"" kellene megoldani, néhány benzinesüveg társaságában...
Ja értem. Majd rendelek Valter Moto kormánysúlyt, mert úgy látszik attól megy igazán jól az ember.
BAZ megye
ugy tudtam ez egy motoros topic
úgy se mondja el mert ki van írva ...
megvan a nyóc elemi ;) :o))
Hmmm, merre is van?
Lehet módosítom az utsó gurulás útvonalát....
Végig olvasva eme magas röptü hozzá szolásokat a következö megállapitásra jutottam:
1.egy igazi béna balfasz motoros vagyok. reggel 3fok, melohely 6.8 kilométer és nem lett 50fokos a gumim ?
2.azért a motoromat nem fogom eladni
3.és busszal sem fogok járni
4.idén motoroztam 15000kilométert, ennyi idö alatt elkopott volna a lábam, és csak egy lábnélküli topincba irogathatnék
Erről jut eszembe.

Nem kellene arra motoroznunk eggyet?

Egy olyan csapat min mint a hét végén együtt volt , a puszta megjelenésével összeszaratná a cigányokat.
azon gondolkodom hogy ez a JAB gyerek ez irástudó egyáltalán vagy csak tetszenek neki ezek a kis szines mozgó figurák ??
még szerencse h a nyomás vitába nem szóltam bele
Ez pontosan úgy jön ide, hogy néha olyanok okoskodnak, akik nem is igazán tudják miről van szó.
Most itt úgy jött szóba a gumi téma, hogy a pályázáskor ki milyen nyomással megy és miért.

A pályázásnál pedig számít, hogy ki milyen időt megy, mert erről szól.
Tehát ha valaki 2:20-akat vagy akármennyiket megy, az nem baj, csak ne okoskodjon.

Tehát?
Milyenek a pályarekord idők????