Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mert elég régóta nincsen pasim, nem jelenti azt, hogy a modern kor "vívmányairól" nem kell tudomást szereznem
bocs... balgaság volt azt hinni, h ami számomra újdonság, az egy nálam 4 évvel fiatalabb lány számára is ismeretlen.. hiába, az új generáció...
Lum már öregember...
A csupasz és a pucér szavak szinonímák.
Ez már régen létezik.... Le vagy maradva!
Roy, te nem vagy otthon, de azok, akiket ÉN keresek, azok otthon lesznek, különben JAJJJJ lesz nekik Hehehe
lányok, ki akart itt gumicukrot majszolni???

"Ehető, férfi, gumicukor-tanga. ár: 2490 Ft

leírás:

Édes & szexi! A gyönyörteli nassoláshoz: puha férfi nadrág vörös, ízletes, gyümölcsös gumicukorból. 80 g."

bocs, a sonynál működő just-in-time módszerrel nem tudok versenyre kelni
A CSUPASZT (HANGSÚLYOZOM) a motoromra értettem
Nekem a naked bike-ok tetszenek, de nem kell olyan Idomos tejfölösdoboz, az az igazi
Én sztédzs3 történetét akartam feltenni a viccek közé, de rájöttem, hogy igazán az tudja értékelni, aki ismeri őt.
Semmi gond vele. csak a feleség meg ne lássa
Ja-ja, le az úri flanccal: mindent a maga valójában...
viccekbe már feltettem...
Nem! Ez csoportos szex!!!
ráfutásos baleset. nagyon durva!!!
Én fizetek!!!!
És ünnepekkor (mint a mellékelt ábra mutatja) szinte sosem vagyok otthon!!!
khm-khm
Csupaszon, ahogy a világra jött. Ahogy a nagy Alkotó megteremtette. Ez a leggyönyörűbb, tökéletes formája a létnek. Jólesik a szemnek. Nincs mit takargatnia. Szépsége egyszerűségében rejlik. Tiszteld hát őszinteségéért, természetességéért, megbízhatóságáért! Tiszteld a naked bike-okat!!!
igen de csak egy ideig óráig! gondolj bele bnőd éjjel nappal pucéron mászkálna picurka meg már lassan fél éve ( ) ruhátlan...

nem is picurka már hanem pucérka
Pedig a jó dolgokat csupaszon lehet a legjobban élvezni...
helyes
Picurka kap idomot, és pros fényezést. Nem szeretem a csupasz motorokat

A 7végi meló meg kötelező: meg kell keserítenem néhány gonosz, nemfizető ember éltét, és ünnepekkor szinte mindenki otton van...
te=de
te Kawagirl sportmotoros! igaz?
szóval kell idom. az egy sportgép és úgy szép