Sziasztok! Egy régi TS125X-be próbálok éltető szikrát csinálni. Tud valaki segíteni? Amiket találok rajzokat, másak a színek. Szerencsére mindenhonnan le vannak vágva a saruk. Villanyra nincs szükség, csak szikrára. Így sejtem. Egyik fekete-piros a leállító, másikat meg az állórésszel kell összekötni. Hol a hiba? Állórész ad feszt, illetve cdi-ből is mérhető kifelé. Hálás lennék, ha valaki építő jelleggel tudna hozzászólni. Előre is köszönöm!
Skacok Budapest keleti részén tud valaki megbízható helyet ahol gyorsan sorban állás nélkül javítanak/görgőznek felnit esetleg szombaton is? Esetleg hatvanba. :/
SziASZTOK 2004 FZ6 SZINKRON,GYERTYACSERE kész minden fasza ......város araszolgatás elkezd hullámozni rángatni utána leáll ..azonnal újra tudom inditani ...10 p hűl egy kicsit és utána jó lesz...........diag menübe nincs hiba hömérséklet jó tps 18-103 szép lassan húzom végig látom.......de ha folyamatosan megyek város nélkül tökéletes.......a tünet olyan mint ha gyujtás elvennék
Sziasztok,
tud valaki ajánlati tanktömítő festéket, ami 7500 ft alatt van? http://oldtimerperfekt.hu/term...
Honda Dio javításához kellene, egy pár deciliter....
Köszönöm!
Nem az enyém de mégse lett belőle biznisz. A kérdésem arra irányult volna (ha félre érthető lett), hogy ez gyárilag ilyen vagy se... Mert nem egy 40 éves Mustang
Hallottatok már olyan jelenségről, hogy a sebesség fokozatok fordítva vannak?
Egyik cimbire rá soztak cserébe egy régi MTX-et és fent van az egy lefelé meg a többi
Köszönöm. holnap megyek a szerelőhöz és megnézzük. Mit takarhat az hogy le legyen szigetelve? Bocsa ha hülye kérdés csak tudjam mit nézzek bár szerintem a szerelő tudni fogja.
atneztem a manualt. ha nem kartergaz lenne, van a valtofogaskerekek felett egy "breather plate" amit le kell szigetelni pasztaval, kulonben a valto azonnal a kartergaz kivezeto csovere dobja az olajat.
kerdes, ott van-e a lemez, es hogy le van-e szigetelve.
olajhoz ne nyulj, penzkidobas lecserelni, az nem csinal ilyet.
Kartergázcsövet húzd le, keresd meg az okát a megnövekedett karternyomásnak. Nem biztos hogy a gyűrűk mellett fúj le. Nem ismerem a típust de volt már hasonló egy más márkánál amit már bontóba akrtak küldeni közben egy filléres alkatrész volt a hibás.
Tedd vissza a regit.
tud valaki ajánlati tanktömítő festéket, ami 7500 ft alatt van?
http://oldtimerperfekt.hu/term...
Honda Dio javításához kellene, egy pár deciliter....
Köszönöm!
Egyik cimbire rá soztak cserébe egy régi MTX-et és fent van az egy lefelé meg a többi
kerdes, ott van-e a lemez, es hogy le van-e szigetelve.
olajhoz ne nyulj, penzkidobas lecserelni, az nem csinal ilyet.