A hosszabbnak meg a rövidebbnek is ugyanott van a tömítő része - az hogy a maradék mennyire lóg be a gumi belsejébe, az nagyjából tökmindegy szerintem....
volt a webshopban egy rövidebb meg egy hosszabb. Ezt hozták ki végül.
Ha nem jó, vissza tudom cserélni, csak régen volt már a kezembe szeleptű és nem emlékszem, hogy ez a hosszú volt-e...
Sziasztok! Vki akinek van gumis tapasztalata segítsen már legyenszíves. A képen látható szeleptű (hossza miatt kérdezem) az jó nekünk a motorba? Nincs kedvem kicsavarni egyet az autómból aztán meg pumpálni ebben a hidegben a motor kerekei meg gumi nélkül vannak...
Ja, a kompresszió az Aprillián szelepállítás előtt hidegen 7bar,melegen 12 bar volt.Szelep állítás után nem mértük, mert nem érdekelte a havert,mivel hidegbe is jól indult.
Na nekem ezért jobb a purgyé dukáti viszem az előírt szelep lapkázásra meg vez.szíj feszesség vagy cserére, (ha esedékes) oszt nem sír a szám, hogy mi a faccér nem megy mert csörög a lánc vagy nem indul hidegen mert nem nyit már a szelep mert nem. Nem kerül semmivel sem többe ja tényleg nem. Viszont a desmo ami vagy nyitva van vagy zárva nyista szeleplebegés az nagyon szeressem...
A szívóknál nem ment be a 0.15 ha jól emlékszek a kipufogónál azt hiszem az egyiknél nem ment be a 0.20. Gondolom milyen jók a szelepek benne... Érdemes most lapkázni vagy cserélni inkább a szelepeket?
a hideg az olyan +20 fok körüli
szóval nem a -15fokban kell méregetni
a husky lapkás, szóval ha nem jó a hézag lehet nagyon pontosan méregetni, hogy ne kelljen sokszor csereberélni
amúgy ha titán szelepes akkor a 2. állítás után érdemes új szelepeket betenni, mert azok néha szétszakadnak ha túl vannak hordva
igaz nem is kell túl gyakran állítani, enyémet először 200 óránál kellett
Már nem emlékszem,haver letöltött service manualt és az alapján állítottam be.Nem régiben a cbf 600-on ellenőriztem ott a szívó 0,16mm a kipufogó szelepnél 0,22mm az előírt hézag.
Haverom Aprilliája produkált ilyet,szelephézag nem volt hidegen.Melegen pöcc-röff,beállítottuk és éjszaka a garázs előtt aludt és minusz4 fokba is pöccre indult.
Melegen indulgat, de nem úgy ahogy eddig. Hidegen nagyon szarul indul. Ez a gyertya volt benne eddig is, vettem bele újat de az nem sokat bírt benne mert össze vissza adja a szikrát úgyhogy vissza raktam a régit. Megpróbálok egy gyertya cserét elsőnek. Melegen általában most gombnyomásra indul, de van hogy elkezd szórakozni. Hol tudok én ehhez alkatrészeket beszerezni?? Dugó,hajtókar, szelep vez. lánc??
Ha nem jó, vissza tudom cserélni, csak régen volt már a kezembe szeleptű és nem emlékszem, hogy ez a hosszú volt-e...
De ez az? vagy ha nem akkor jó bele?
szóval nem a -15fokban kell méregetni
a husky lapkás, szóval ha nem jó a hézag lehet nagyon pontosan méregetni, hogy ne kelljen sokszor csereberélni
amúgy ha titán szelepes akkor a 2. állítás után érdemes új szelepeket betenni, mert azok néha szétszakadnak ha túl vannak hordva
igaz nem is kell túl gyakran állítani, enyémet először 200 óránál kellett