Crazy!
A gerinctelen szó jelentését és értelmét is tudom, azért irtam!A privát üzenetre nem itt kell válaszolni! A versenyre az jelentkezik akinek van kedve és tudása! nem életkor, motortípus, eddigi pályafutás alapján döntik el ki indul és kinek a kedvéért! Nem fikázni kell egy gyorsabbat hanem próbálják meg a pályán legyőzni.És itt nem az első másodikrol lehet szo hanem a 10-11 helyezettről is mert ez egy verseny. Ennyi és tegyél pontot!
valóban foglalkozom mivel megemlítem mert mint írtam -megtehetem.De nem a Niki háta mögött így hát a gerinctelen szó kifejezését tekintve van még mit tanulnod.nem értem mire fel estél nekem.vazze te fordítva vetted be a gyógyszered az már egyszer fix.pöttyet érzékeny vagy ugy érzem.mi volt ebben a szarkeverés azt rajtad kívül senki nem tudja.ámen.
Crazy!
Szerintem amit itt feszegetsz, az már egy lerágott csont amivel most már csak Te foglalkozol senki más! Ha sértett vagy valamiért,mert nem ugy történt a hétvége versenye ahogy Te számitottál rá azért nem kell szart keverni . Látom jol értesült vagy, bár ha a dijkioszton ott voltál akkor senkitől nem fosztottak meg semmit mert külön értékeltek, és igy senkiben nem veszett el a küzdőszellem!
Légyszíves ha sms-t kapsz privátban akkor ne nyilt forumon válaszolj mert ez egy gerinctelen dolog! Szerintem akkor a haverkodást ezennel zárjuk rövidre! és csak mellékesen neked a saját kategoriáddal kellene foglalkoznod, nem egy tőled teljesen függetlennel. Akkor most van vége és pont.
Tibor!
válaszként az smsedre:nem fikáztam K.N-t,ellenkezőleg-arra próbáltam meg választ kapni hogy ha "más dimenzióban" motorozik a többi lányhoz képest,akkor tulképp mit is kellene bizonyítania és kinek?valszeg néhány lány örömmel vívna csatát az első helyért vagy akár a dobogóért,így viszont valakit minden alkalommal nyilvánvalóan megfoszt ettől az érzéstől.Tehát gyakorlatilag okafogyottá válik ennek a versenysorozatnak az izgalmakkal teli figyelemmel kísérése.
Másrészt.Gyakorlatilag ugyanazt a kérdést tettem fel amelyet Ti és bárki aki értesült arról,hogy K.N is elidul a lady's trophy kupasorozatban,azzal a különbséggel hogy én vállaltam magam a kérdéshez és nem a boxutcában egymást közt egyetértve ,de susmorogva a szóban forgó leányzó háta mögött...döntsd el magad,hogy melyik a szarkeverés.Mindíg lesznek emberek akik arra fordítják a vitorlát ahonnan a jó szél fúj, de mindíg lesznek olyanok is akik az ellenszelet használják.
És azért írtam le mert megtehetem.Mint ahogyan Te is. PEACE
A másik oldala az éremnek,hogy így legalább van valaki akit le kell győznie a többi lánynak.Nem,ismétlem nem támadtam Kovács Nikolettet.Nem volt miért.Ha így is lenne, Niki meg tudja magát védeni , hisz elég nagy lány.Viszont nem személyednek intéztem a kérdést,mégis magadénak tekintetted... ezen oknál fogva lezártnak tekintem a témát.
A gerinctelen szó jelentését és értelmét is tudom, azért irtam!A privát üzenetre nem itt kell válaszolni! A versenyre az jelentkezik akinek van kedve és tudása! nem életkor, motortípus, eddigi pályafutás alapján döntik el ki indul és kinek a kedvéért! Nem fikázni kell egy gyorsabbat hanem próbálják meg a pályán legyőzni.És itt nem az első másodikrol lehet szo hanem a 10-11 helyezettről is mert ez egy verseny. Ennyi és tegyél pontot!