Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Crazy!
A gerinctelen szó jelentését és értelmét is tudom, azért irtam!A privát üzenetre nem itt kell válaszolni! A versenyre az jelentkezik akinek van kedve és tudása! nem életkor, motortípus, eddigi pályafutás alapján döntik el ki indul és kinek a kedvéért! Nem fikázni kell egy gyorsabbat hanem próbálják meg a pályán legyőzni.És itt nem az első másodikrol lehet szo hanem a 10-11 helyezettről is mert ez egy verseny. Ennyi és tegyél pontot!
szerintem valami addig téma, amíg beszélnek róla.. és ha valaki le akarja írni a véleményét, teljes lelki nyugalommal megteheti.. ennyi, nem több..
szivesen nem merem ráűtetni mert ugy megy az a kis szar mint az ördög.lehatárolom majd a gázbowdent aztán meglássuk.a lábtartót elkoptatta
Joe Pesci: kösz a hétvégi segítséget a piskóta talléros gengszternek meg legközelebb ránts be a pokolgépet, had karistoljon vele
Zseby!
Ez a történet már rég nem téma, most valaki unatkozik és melegiti ujra a káposztát!
valóban foglalkozom mivel megemlítem mert mint írtam -megtehetem.De nem a Niki háta mögött így hát a gerinctelen szó kifejezését tekintve van még mit tanulnod.nem értem mire fel estél nekem.vazze te fordítva vetted be a gyógyszered az már egyszer fix.pöttyet érzékeny vagy ugy érzem.mi volt ebben a szarkeverés azt rajtad kívül senki nem tudja.ámen.
egyetértek, és még tudnám ragozni, csak felesleges...
..egyébként ha támadnád N-t, akkor sincs semmi, mert jogod van a saját véleményedhez..
Crazy!
Szerintem amit itt feszegetsz, az már egy lerágott csont amivel most már csak Te foglalkozol senki más! Ha sértett vagy valamiért,mert nem ugy történt a hétvége versenye ahogy Te számitottál rá azért nem kell szart keverni . Látom jol értesült vagy, bár ha a dijkioszton ott voltál akkor senkitől nem fosztottak meg semmit mert külön értékeltek, és igy senkiben nem veszett el a küzdőszellem!
Légyszíves ha sms-t kapsz privátban akkor ne nyilt forumon válaszolj mert ez egy gerinctelen dolog! Szerintem akkor a haverkodást ezennel zárjuk rövidre! és csak mellékesen neked a saját kategoriáddal kellene foglalkoznod, nem egy tőled teljesen függetlennel. Akkor most van vége és pont.
mit is ígértél a kék zászlóval?
ohh,ott csak reggel volt jó a tempó.a versenyen végig vizes volt a -2 és a -1 közti szakasz.próbáltam is végig függőlegesen motorolni a slickkel
Neeem, a 25-ötön, célegyenes előtti kanyar...
mansell?
ajaj nem emlékszem.hol voltál?
Tibor!
válaszként az smsedre:nem fikáztam K.N-t,ellenkezőleg-arra próbáltam meg választ kapni hogy ha "más dimenzióban" motorozik a többi lányhoz képest,akkor tulképp mit is kellene bizonyítania és kinek?valszeg néhány lány örömmel vívna csatát az első helyért vagy akár a dobogóért,így viszont valakit minden alkalommal nyilvánvalóan megfoszt ettől az érzéstől.Tehát gyakorlatilag okafogyottá válik ennek a versenysorozatnak az izgalmakkal teli figyelemmel kísérése.
Másrészt.Gyakorlatilag ugyanazt a kérdést tettem fel amelyet Ti és bárki aki értesült arról,hogy K.N is elidul a lady's trophy kupasorozatban,azzal a különbséggel hogy én vállaltam magam a kérdéshez és nem a boxutcában egymást közt egyetértve ,de susmorogva a szóban forgó leányzó háta mögött...döntsd el magad,hogy melyik a szarkeverés.Mindíg lesznek emberek akik arra fordítják a vitorlát ahonnan a jó szél fúj, de mindíg lesznek olyanok is akik az ellenszelet használják.
És azért írtam le mert megtehetem.Mint ahogyan Te is. PEACE
A másik oldala az éremnek,hogy így legalább van valaki akit le kell győznie a többi lánynak.Nem,ismétlem nem támadtam Kovács Nikolettet.Nem volt miért.Ha így is lenne, Niki meg tudja magát védeni , hisz elég nagy lány.Viszont nem személyednek intéztem a kérdést,mégis magadénak tekintetted... ezen oknál fogva lezártnak tekintem a témát.
Láttalak ám Crazy bakker úgy is írtalak fel a listámra=Crazy, nem úgy hogy a 2-es rajtszámú versenyző, mert a bal oldalrúl aztatat nem láttam..

Emlékszel mit ígértem a kék zászlóval?
Szólok a lányomnak, 1X már volt fenn a kis 250-sel, de talán akkor most is rászánja magát.
és Kovács Nikit még értékelik is a csajos kupán?akkor annál feletébb indokolt a kérdésem azt hiszem.
Ancsy!
Nem bántottam én Nikit egyetlen szóval sem.Egyszerűen csak megékérdeztem azt amit a pályán susmusolva mindenki felvetett.pont
Nem feltétlenül! Szerintem bármilyen motorral fellehet menni a pályára....
Ezen csak sportmotoros lányok mennek ugye?
Ennyi ;)
Az mind1, mert a lényeg hogy 19.-én vasárnap délután 16:30-tól van a csajos pályázás:D
Bitter Sanyi nem került értékelésre az R1-esek közt.... ez azért nem ugyanaz :)
pontosabban 17-18-19