A GSXF nem pont a pályára készült ebben tökéletesen igazad van ha jössz P ringre akkor kipróbálhatod az '1000RR em ha van hozzá kedved csak kérlek ne döntsed meg annyira hogy túlmennyen a gumi peremén
Hát igen a Vadászok már csak ilyenek nálunk nem csak kergetés volt régebben egy homokbánnyában szoktunk motorozni és kocsikázni ,de mikor eggyik nap egy két kifeszített drótkötelet találtunk utána már meggondolandó volt a dolog milyen a szupermoto a pályán ?még soha nem mentem ilyennel csak sportmotorral és régen endúróval a homokbánnyában
nekem is Puma csizmám van, csak jókat tudok róla mondani, jól tartja a lábat, kívülről merev, igy esésnél jól véd (kipróbáltam ).. persze nem gyalogtúrára van tervezve, de amint már fennt ülsz a motoron meglepően kényelmes.. ha az elején a bokánál szorit a műanyag, azt ki lehet tágítani, én is ezt tettem, utána viszont egy nagyon szuper csizma, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Tudom már lerágott csont, de nagyon a "célegyenesben" vagyok ám itt is:
Úgyhogy kéretik még pár szavazat
Milyen a supermoto pályán .....? Megmondom őszintén nincsen összehasonlítási alapom, mert sportmotorral nem gurultam még.
Köszönöm! Régen én is enduroztam, de nem jött be, hogy állandóan kergettek a vadászok, ezért maradtam a supermotonál!
Erzberg 2009 Herczeg Marianna
Azért: