szia!
..nekem Dainese van, és imádom, pedig "live" próba nélkül vettem, a Dainese mérettáblázat alapján lőttem be, hogy mekkora kell.. ..teljesen hibátlan..
..ja, és annak az árnak, amit írtál, kevesebb, mint a feléért hozattam haza Svájcból.. (lehet ezt ügyesen is )
Sziasztok, esetleg egy piros schubert s1, zárt, hölgy utas bukó nem kellene vkinek? Alig használta, újszerű, a páromé (van/volt).
54/55 méret, ha érdekelne vkit....
Július 19-én vasárnap 16,30 - 18,00 csajoké a pálya a Pannónia Ringen. Aki teheti éljen a lehetőséggel, legjobb alkalom kipróbálni "biztonságos" körülmények között a pancsiringet. Részletek: http://brorganisation.hu/?p=64...
Most azok is csatlakozhatnak, akiknek a Hring esetleg messze van.
Valamint, augusztus 23-án vasárnap este a hringi vasárnap esti motorozás egyik csoportja a csajoké, 3x20 perc tiszta menet.
Ide is bárki jöhet, licenc, stb. nem feltétel egyik alkalomra sem.
Szóljatok akinek tudtok, hogy folytatódnak a "Csajos pályázások"!
Én cirka 2 éve vettem és nekem volt olyan szerencsém, hogy felhozta a srác Pestre, na meg óccóbb isz vót
Találtam viszonteladót:
MOTO.HU MOTOROS SZAKÜZLET ÉS OUTLET
1015 BP. BATTHYÁNY UTCA 13.
NYITVA TARTÁS:
H-P: 10-18
TEL: 061/201-1034
nagyon jol nez ki ez a ruha! bar mondjuk az adatlapodon a 3-4-es kepen levo ruha sem rossz!
Pesten meg lehet nezni oket, vagy erdemes lemenni Bajara? Es gondolom a noinek a szabasa is mas...
Próba még ingyé van
Minél többet néztek meg annál jobb, ha van rá időtök.
Ja és a gerincvédőt se felejtsétek el! Van olyan fontos, mint a többi, sőőőttt!
oksa, koszi!
hat neha en sem ertem, dehat legyen.
csizmabol mindenkeppen csak olyan lesz, ami ved az odalra kicsavarodas ellen. a TCX csizmai is nagyon tettszenek neki, lehet olyant is probaltatok vele.
A ruha otthon, nem felejtem el lefotózom, igen kicsit "nagyobb" vagyok
Végül is az a lényeg, hogy olyan legyen, amiben jól érzi magát. És mint tudjuk, nőknél nem mindig a józan ész és praktikusság dominál ha titán, legyen titán.
Az Alpin is jó csizma, én is gondolkodtam rajta. Végül is mindegy melyik márka, csak védje a bokáját az oldalra-fordulások ellen is. Nekem a gaerne ilyen téren már sokszor segített
44-es kell neki Spykebol es Dainesbol, 40-es alpinbol. a 46-os spidi szerintem nagy lesz ra, de azert egy kepet kuldhetnel.
csizmabol 40-es kell, van a Motorlinenal, megkerdeztem, a heten megyunk probalni es venni.
A titan koptatot ne kerdezd, miert kell (nekem van, de mindek...), mondtam neki, a belso protektorok is ugyan ugy vedenek. Ha nem lesz jo a corsa, akkor van 180 ojroert alpin supertech. de az meg nekem nem szimpi.
..nekem Dainese van, és imádom, pedig "live" próba nélkül vettem, a Dainese mérettáblázat alapján lőttem be, hogy mekkora kell.. ..teljesen hibátlan..
..ja, és annak az árnak, amit írtál, kevesebb, mint a feléért hozattam haza Svájcból.. (lehet ezt ügyesen is )
ha gondolod, szívesen adok pár tippet