Ancsym! ezt most mért tetted? a sok hülye miatt? mondtam már h hagy a francba! nem éri meg! itt csak mindenki bánt mindenkit! nem vetted még észre?
Maja is most kérte el Gáborék számát. a faxom ki van az összes hülyével aki cseszteti a másikat! mért nem lehet nyugton mindenki a seggén?
Repsi, szerintem kár feszültséget generálni... a téma már egy lerágott csont, és szerintem mindenki baromira unja...
Mesi meg úgysem visz senkit sehova..
..ja, és kérlek, te se bántsd Tarkát! ..merthogy nem is ismered! ..én igen, és nagyon szeretem!
miért bántod? nem is ismered! - én igen! és nagyon szeretem! ua mint Ancsyt és Mesit!
nem a barát a kevés, csak ő nem kampányol! ez van! én is lesz@rom az egészet. először még én is szólatam 1-2 ismimnek, de kár volt!
sajnállak.
Bár én inkább vele
de a második mondatoddal egyet értek!
Maja is most kérte el Gáborék számát. a faxom ki van az összes hülyével aki cseszteti a másikat! mért nem lehet nyugton mindenki a seggén?
Mesi meg úgysem visz senkit sehova..
..ja, és kérlek, te se bántsd Tarkát! ..merthogy nem is ismered! ..én igen, és nagyon szeretem!
nem a barát a kevés, csak ő nem kampányol! ez van! én is lesz@rom az egészet. először még én is szólatam 1-2 ismimnek, de kár volt!