Ezer bocsánat azon a 4 napos hosszú 7végén megyünk a Párom, én, meg egy másik párocska, egy privát házba kicsit lógatni a lábunkat A párocska kocsival jön, mi moccolunk, úgyhogy mehetünk majd együtt egy karikát
Sziasztok!
Bocs, hogy belekotyogok a topikba, de van 1 új női icon gogo bombshell M-es kabát eladó, párom használja a párját, és nagyon szereti. Ha érdekel valakit, feltettem az apróba is, de e-mailen is tudunk értekezni: jurgen kukac freemail pont hu
sziasztok
Sibenik-Vodice. Ez is oda vissza volt annyi, de csak 4 napot voltunk így szinte összefüggő volt az 1500....
visszafelé pont a tornádós esős macerában jöttünk....
Te Angliában vagy, vagy hol, hogy ott esik? Én a 13-ban és kb.5 percre esett az eső és most megint süt a napocska..., bár ez most engem nem vígasztal, mivel ótóval vagyok
Bocs, hogy belekotyogok a topikba, de van 1 új női icon gogo bombshell M-es kabát eladó, párom használja a párját, és nagyon szereti. Ha érdekel valakit, feltettem az apróba is, de e-mailen is tudunk értekezni: jurgen kukac freemail pont hu
sziasztok
visszafelé pont a tornádós esős macerában jöttünk....
A sok hurráfejből gondolva biztos jó...
Te meg el sem tudod képzelni, hogy 1500 km után milyen érzés volt leszállni....: ----- valami ilyesmi.
Amúgy most állt el sacc 15 perce.
Kezd sütni a nap is.
ha nem táncolsz rendesen akkó' ma lesz a böjtnapom.
"Itt Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! "