Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajánlanám ezt az oldalt a figyelmetekbe:
http://10minutemail.com/10Minu...
én is szavaztam
Ancsy majd msnen küld már el újra a linket mert lett egy ötletettem hogy lesz több szavazód
ment mégegy.
Szavaztam rátok csajok Ancsy, Mesi nagyon szépek vagytok! Még megpróbálok pár szavazatot leadni
Ja,sok ismerős ennyit tesz:))))
Én is írok mindenhová,mint egy félörült,hogy szavazzatok rám stb-stb...nem adom fel,míg bla-bla-bla..ahogy a dalban van
Bizony és nézted hogy a 30 felettiben is hogy elhúzott a chopperes? nagyon durva
Szerintem is csinos lány a Maja nagyon,de neki is retusált az ottani képe..A netes szavazások sajna ilyenek,aki több embert tud mozgósítani,az nyer.Én a csajok miatt indultam,hogy az angyaloknak "megnyerjem" a nyaralást,nem titok..De hát nem leszek első,ez biztos..Egy,nem vagyok olyan szép,kettő,Melindát valakik nagyon nyomják:))))Ilyen az élet
De azért jó buli lesz biztos:))))
köszönöm:))))
Mert az új motorral nincsen képem sajnos, ezeket is tegnap lőttük meg ahogy elnézem szinte senki nem felel meg az egész alakos+gurulós kitételnek
Na mindegy, ha hamarabb észbekapok többet hozok ki magamból, egy jó fotós a szarból is tud várat építeni de engem a kolleganőm fotózott ahogy elnézem itt az fog nyerni akinek több barátja van, ennnyi nem pedig aki tényleg jól néz ki, nézd meg a Maja szavazatait...
CSajok nem szerveztek valamikor egy kirándulást Keszthel környékére a többi motoros csajjal és ott összefuthatnánk mindenkivel
Dobtam 1 szavazatot .....mert az Ancsák megérdemlik!
Ha sok emailed van,bármennyit szavazhatsz
Mesi,nagyon jó lett a képed:)))
De mér nem küldtél egy pályázós gurulóst is,van neked abból is fain
Multkor is szavaztam rád egy személyre mennyit lehet?
Én a 30 alatti kategóriában idulok,akinek van kedve,rám is nyomhatna párat:))))
Mesitől nem veszem el a voksot,külön kategória
http://apps.haon.hu/szavazas/t...
Meg is van
Legörgetsz a lap aljára és ott a képek bal oldalán van egy Rá szavazok gomb.
Azt megnyomod és feljön egy kisebb ablak, ahol email címet, nevet , ect... kér
hol tudok szavazni?
Köszönöm és szavaztál is?

Ez a harley találkozó most szombaton ugye? Én nem megyek, mert szabin vagyok egyrészt, másrészt pedig vasárnap mi is túrázunk pár csajjal
Nekem is tetszenek a képek
CSajok közületek ki jön Alsőörsre?
Köszi Zseby
jó képek ..tsini..
Köszike én sport túrát írtam, de ez került ki, hát ez van
+1, hajrá