Keresek GSXR -es versenyzoket, hogy a Full Gas GSXR KLUB Kupan minel nagyobb szamban alhassatok a rajtracson, illetve a dobogon. A holgyek kulon ertekelessel versenyeznenek, abszolut kategoriaban. Ha valaki erez elszantsagot, most kiprobalhatja! HA kerdes van, vagy valaki biztosan tudja mar, hogy szeretne jonni, ide dobjon egy mail-, legyszi:
krieg_t kukac yahoo pont com
Kedves ANCSY! Sok-sok boldog születésnapot kívánok neked utólag is ( ne haragudj, most kerültem csak netközelbe)
Ezt küldöm neked a messzi Spanyolországba
És bár ajándékot most nem tudok átadni, de tegnap volt egy nagy fellépésünk( TV-vel meg nagy felhajtással) gondolatban neked ajánlottam az egyik kedvenc táncunk - amit az Okt. fesztiválon is láttál
Írok én, de hát én nem lenni versenyző
Maximum, mint a jövő év esélyes győztese írhatnék na jó ez csak vicc volt valamit összekaparok, mint motoros sportbíró
persze, Mesi írhatsz nyugodtan! Báár nem tudom a mail címed, de Ancsy biztos megteszi, hogy elküldi neked a kérdéseket!
Még Tibitől is várunk egy bemutatkozást
Nahát Ancsy! Nagyon jó lenne ha itthon lennétek a csajos bulin!
Keresek GSXR -es versenyzoket, hogy a Full Gas GSXR KLUB Kupan minel nagyobb szamban alhassatok a rajtracson, illetve a dobogon. A holgyek kulon ertekelessel versenyeznenek, abszolut kategoriaban. Ha valaki erez elszantsagot, most kiprobalhatja! HA kerdes van, vagy valaki biztosan tudja mar, hogy szeretne jonni, ide dobjon egy mail-, legyszi:
krieg_t kukac yahoo pont com
Ezt küldöm neked a messzi Spanyolországba
És bár ajándékot most nem tudok átadni, de tegnap volt egy nagy fellépésünk( TV-vel meg nagy felhajtással) gondolatban neked ajánlottam az egyik kedvenc táncunk - amit az Okt. fesztiválon is láttál
És még mindig várjuk a Dunlop Ladies-es csajokat!
Egyébként köszi a felköszöntést:)))
a " foto by Mike Tamás..thnks :))) " képedet írd át foto by balusk8-ra mert az az én fotóm kösziii
King jól van,jól muzsikál?
De honnan tudtátok,hogy ma van?
Holnap megyek egy jó kis szabadtéri goa partyra, úgyhogy see you Monday
Jók legyetek!
Írok én, de hát én nem lenni versenyző
Maximum, mint a jövő év esélyes győztese írhatnék na jó ez csak vicc volt valamit összekaparok, mint motoros sportbíró
Még Tibitől is várunk egy bemutatkozást
Nahát Ancsy! Nagyon jó lenne ha itthon lennétek a csajos bulin!