Kawa ingyenes pályázások,ha vki még nem értesült a hírről:
IDŐPONTOK
- 2009. május 29. péntek
- 2009. június 19. péntek
- 2009. augusztus 7. péntek
- 2009. augusztus 21. péntek - Kawasaki Lime Party
Senki nem beszélt az édesapádról,szerencsére ő tényleg nem olyan,mint te...
De hát biztos mindenki más,aki ott volt,az hazudik..Ez egyértelmű,mert te ezt állítod!Maradjunk ennyiben és zárjuk le a dolgot..Érdekes,hogy nektek is csak addig voltunk jók,amíg segítség kellett ebben-abban,meg amíg kényetek kedvetek tartotta,most meg megy a fikázás és mi vagyunk a bunkók...Mintha tudtam volna,hogy ez lesz..Oda húzol,ahova a passzát szél fúj, és ha valaki mást mer mondani,nem azt,amit hallani akarsz,egyből megy a mi fikázásunk..Ja meg megsértődni olyanon,hogy valaki vissza meri kérni a jogosan járó pénzét, ebből így összeveszni valakivel,bocsi...ez nem nekem gáz..azt hiszem,mi soha rosszat nem tettünk se neked se tesódnak,(Ancsy legjobb barátnőjének tartotta tesódat), félreértések meg mindenhol vannak, csak tudni kell az ego-bol lejjebb adni és megbeszélni..nem hinném,hogy egymás fikázása a megoldás..de te tudod,ha jó így,hát legyen így.pont.
sikerélmény...sz judit.
h iwiwen meg tudjanak nézni.
Szamosi Judit, 30 691 99 52
a cimet meg itt találjátok:www. alfaszamosi.hu(gyengébbek kedvéért térkép is van)
az "arctalan" tanúk közé tartozik az Édesapám,aki a leghitelesebb ember akit ismerek mind emberileg mind szakmailag. (mivel őt végképp ki akarom hagyni a kicsinyes szúrkálódásból,nem irom le a nevét)
Bármilyen fórumon felmerül a neve,mindenki dicséri,becsüli és TISZTELI őt...ezt ti nem mondhatjátok el magatokról.
De mint mondtam...NEM ÉRDEKEL ki mit gondol,eddig is kimaradtam az idegtépő sztorijaitokból, FELEJTSETEK EL. és ezzel meg van oldva,tőlem vehetitek megfutamodásnak is. sőt vegyétek annak,és terjesszétek el! köszönöm
Te, tényleg ennyire kotta a "báttya"( ( vagy ő max. nővér lehetne) hogy nem vágja kinek a motorja