Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Életemben nem írtam annyi üzenetet telefonon (összesen), mint akkor este
Szólj ha legközelebb itthon jársz: ígérem, többet nem 'szaladok el' a találka elől
uhhh...baszki. Tudtam én hogy baj lesz, hogy olyan hétköznapi szavakat mint a 'garázs' , pejoratív értelemmel/tartalommal ruházunk fel

És mielőtt bármit belegondolsz: Foxyval valóban GARÁZS - garázsról sms-eztünk...

Teee.... -i Ördög...
Kutya úr...Ez most melyik "garázs" téma?
Szia!

Édes vagy! Ha más nem marad, akkor bevállalok egy durvább költségvetésü garázst.
Jó látni hogy vannak dolgok, amik "soha nem változnak"

Hogy legyen ? Küldjek most is egy sms-t, hogy "Szia, nekem lenne egy garázsom!"
Sajnos nem egyedi a probléma: én Dunaújvárosban bérelek. Úgy fizetek 1o ezret, hogy

1, kicsi a garázs
2, a lakással a garázs 1/3-át is megvettem, tehát a "teli" bérleti díj 13500.- lenne.

Tiszta lehúzás, 20-25-ért már kis lakást lehet bérelni...csak a 7.-re k...va nehéz felesakkozni a ZZR-t...pffff.

( bár a CBR600-at sikerült be-legózni egyszer a harmadikra (lift nélkül) de azt a mai napig sem értem, hogy sikerülhetett )
Mesi Erzsébeten is 10 körül vannak/hó .....
jézusom, azért ez nem semmi, én 6ezerért szoktam bérelni, igaz nem a II. kerületben, de akkor is.....
Foxy, keress a környéken új építésű lakóparkot, ott mindíg vannak kiadó garázshelyek.
Tapasztalatból mondom, mi is ezt csináljuk, csak sajni arrafelé nincs beruházásunk...
A II. kerületben igen. Nincsenek, de majdnem.
15000 egy szaros garázs bérlése? aranyból vannak a falai vagy mi?
ááá, lusta disznó lehet mint én ha nem hajtod ugyse sikerült volna neki
Ha nem találsz közelebb és érdekel, szólj nyugodtan!
ori47 kukac freemail.hu
Szia!

A Moszkva tér körül kellene valami!
Szia!
Merre keresel? Az Alsó Törökvészen anyósom garázsa kiadó, de érdemes lenne társulni valakivel (15 kHUF/hó). Ha érdekel írj!
Üdv:
2N
Ez inkább a srác érdeme, én csak figyeltem rá!
akkor ügyesen megoldottad
háát.... meglehet , hogy azt is rádbízzák az ediggi eredmények után
Én is nagyon remélem!

Sikerült barátnőm öccsének a vizsga, akivel pár hete tanulni kellett!

Ez nagyon jó hír, csak van egy olyan érzésem, hogy megnyertem magamnak az érettségire való felkészítést is!
szia szépség
remélem összejön amit terveztél garázs ügyben lassan itt a jó idő, legyen kéznél a berg
Szió!

Még várok egy választ, attól függ, hogy keresek-e vagy sem!
Szia Foxgirl
Mi újság?Találtál már garázst?
Szép estét Mindenkinek!
oksa vettem!
Marad az xx....
még kb. 1 évig...
nem csoda hát végülis honda, meg szeretem is

Örülök, hogy minden rendben veled, vagy is remélem
Sziasztok Lánypk!

Ha valaki közületek ismer Gál Éva nevezetű hölgyet akkor legyen szólni neki hogy nem jó a mail cime mert vissza jönnek a küldött levelek...
- Emlitett hölgy kipufogó rendszer iránt érdeklödött nálam....

Köszönöm!
Most is tthon vagyok mmég 1 hétig.
aha!

hány napig voltál itthon?