Fox...szerintem már túllennénk egy sajtos-gombás palacsintán... és épp azon törnénk a fejünket, h Andrássy úti kör vagy föl a Citadellára
Áh...hiányzik a nyári motorozás érzése...-függő vagyok az tuti...
Ne aggódj mr.big - nekem is az első gondolataim hasonlóak voltak sztem a tieidhez De mentségükre szóljon, h le van takarva a motor..
Bár lehet, h ők is éppúgy be vannak már zsongva egy jó kis motorovulásért, mint a gazdájuk?! Ki tudja?
Jah meg fighterkednek a tankon...
Hát most jól esne egy kis motorozás, ha pl. nyár lenne ugye és az éjszakai hőmérséklet sem menne 20 fok alá Már indulhatnánk is a Batthyányira egy palacsintára
Na látod Kiállással együtt 6 és fél perc...
Jah meg a dögnehéz macskáimat le kell ugye pakolnom róla...- rászoktak.., de majd beszüüntetem ezt a világot...
Áh...hiányzik a nyári motorozás érzése...-függő vagyok az tuti...
Üdv az inszomniások társaságában
Hm........ szeretem ezt a számot!
Nekem most egy picit más zenei stílus jellemzi a hangulatomat:szeretem zene
Bár lehet, h ők is éppúgy be vannak már zsongva egy jó kis motorovulásért, mint a gazdájuk?! Ki tudja?
Ezt hallgasd meg...most ilyen hangulatom van
http://www.youtube.com/watch?v...
Ma pont jártam ott....... fürcsi után beugrottunk egy jót nasizni.
Hát most jól esne egy kis motorozás, ha pl. nyár lenne ugye és az éjszakai hőmérséklet sem menne 20 fok alá Már indulhatnánk is a Batthyányira egy palacsintára
Csak előre melegítik az ülést Neked!
Jah meg a dögnehéz macskáimat le kell ugye pakolnom róla...- rászoktak.., de majd beszüüntetem ezt a világot...
Tényleg Pátyon kell tartanom a mocit.............
Mindenki nyomja a
én kértelek, hogy ha nem sikerül szombaton eladni, hívj fel kérlek.
holnap hívjalak újra