Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem! A Kymco Quannon albumot néztem... De a végén te is írtál be valamit, csak ott már nem olvastam mert így is sok volt az a 2 hülye, csak megpillantottam a neved.

Hát Foxy, nem tudom miért van ez mindig így. Lehet a képeid bolondítják meg az embereket. Ááááá neeeem, ez kizárt.
csak nem az enyémen
pedig nem is csinálok semmit.
Egy pár kockás tapsifület tudok kölcsönadni az új feladatkörhöz
Hááát én ismerek valakit akinek a Nyuszija vagy! Szóval ezek szerint igen.
Na ismét itt! Most olvastam végig pár hozzászólást fotóalbumoknál... Minden nap meglepődom (még mindig nincs o: -m), hogy mennyire retardált, szellemileg és mentálisan súlyosan korlátolt emberek vannak. Komolyan mondom, minél tobb embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat. Látom itt meg megint Te vagy terítéken Foxy!
már megint én..................

inkább vissza adom a nyuszinak ezt a munkát: "fogjatok mindent Foxyra"

húha, de lehet, hogy a nyuszi is én vagyok már...........
te tehetsz róla...
Veled lehet, hogy nem jutottam dűlőre, de mással azért sikerül a moccról is beszélgetni!
témáztunk valaha arról?

Ne már! A csajok szerintem nem kíváncsiak a képeimre!

Tereljük vissza a témát a motorozásra.............
dehogynem,dehogynem
Óóóó, itthon fogok, azzal asszem nem lesz gond. Ilyen időben a tekintetem nem teszem ki a hidegbe. Gyongyi kozel van. Azzal azért járnál jól. Elszállt az "o:" betüm...
De még milyen, ha tudnád...
Még a "gyöngyit" megkérdezem, aztán ha nem megfelelőek a feltételek, jöhet a Móricz!
A lényeg, hogy otthon vacsizz, akkor nem lesz gondod belőle!
Nem is!
Hát ahogy ismerem, tuti letépné a t**ömet. Lehet tényleg nem itt kéne növelni a májam.
Ja, hogy Pátyon. Hát a Móricz-cal lehet jobban járnál ha van rá mód. Gyerekek, muszáj offolnom kicsit a topicot, ezt látnotok kell. Bizonyíték a finn-magyar nyelvrokonságra. Sorry az offért.
http://www.youtube.com/watch?v...
Ugyi! Mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy itt keresel magadnak vígasztalást?!