Nem! A Kymco Quannon albumot néztem... De a végén te is írtál be valamit, csak ott már nem olvastam mert így is sok volt az a 2 hülye, csak megpillantottam a neved.
Hát Foxy, nem tudom miért van ez mindig így. Lehet a képeid bolondítják meg az embereket. Ááááá neeeem, ez kizárt.
Na ismét itt! Most olvastam végig pár hozzászólást fotóalbumoknál... Minden nap meglepődom (még mindig nincs o: -m), hogy mennyire retardált, szellemileg és mentálisan súlyosan korlátolt emberek vannak. Komolyan mondom, minél tobb embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat. Látom itt meg megint Te vagy terítéken Foxy!
Óóóó, itthon fogok, azzal asszem nem lesz gond. Ilyen időben a tekintetem nem teszem ki a hidegbe. Gyongyi kozel van. Azzal azért járnál jól. Elszállt az "o:" betüm...
Ja, hogy Pátyon. Hát a Móricz-cal lehet jobban járnál ha van rá mód. Gyerekek, muszáj offolnom kicsit a topicot, ezt látnotok kell. Bizonyíték a finn-magyar nyelvrokonságra. Sorry az offért. http://www.youtube.com/watch?v...
Hát Foxy, nem tudom miért van ez mindig így. Lehet a képeid bolondítják meg az embereket. Ááááá neeeem, ez kizárt.