Igen, jó a napsütésre ébredni, de én álmomban kaptam egy bedobozolt, vadi új R6-ot, c.sárga fehérben és pont mikor próbáltam volna ki, akkor keltem fel. Így annyira nem volt jó napsütésre ébredni.
Halihó!
voltam intézni a gyorsasági mocis medált,hát úgy éri meg a legjobban,ha viszitek a tört aranyat hozzá.Csinálnak ezüstből,fehér és sárga aranyból is.Ha nem visz vki aranyat,úgy bazi drága lenne:)))
Bárkinek kell infó szóljon,amúgy jó a minta, amiből gyártanák,kétféle is van:))))
Ezek is úgy csinálták... szánalmas. Hogy egyesek mennyire nem tudnak mit kezdeni az idejükkel. Lefogadom, hogy a gyereknek nincsenek barátai és próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy legalább valaki hozzászóljon... Ha csak így is...
azé ne vegyél komolyan! mindenki segíteni akart...végre eccer egyfelé tolta mindenki a szekeret...
Hát nem gyönyörű? Olyan kis karcsú, formás...........
köszönöm szépen! egyszer még jól jöhet
ez a csepeli manus, akit ajánlottam? lehet, hogy nekem is szükségem lenne rá
Én Fox-os medált meg piercinget szeretnék csináltatni. Úgyhogy kíváncsian várom a végeredményt.
Az msn címem miatt katt. az adatlapomra! A másikat már nem használom!
Milyen volt a hétvégi buli?
Mégegyszer köszönöm szépen a matricákat!
voltam intézni a gyorsasági mocis medált,hát úgy éri meg a legjobban,ha viszitek a tört aranyat hozzá.Csinálnak ezüstből,fehér és sárga aranyból is.Ha nem visz vki aranyat,úgy bazi drága lenne:)))
Bárkinek kell infó szóljon,amúgy jó a minta, amiből gyártanák,kétféle is van:))))
Igen szép ez a napsütés, csak kár hogy hideg van hozzá....
Végre egy reggel, amin napsütésre lehetett ébredni!
szerintem ennyire ne mélyedjünk bele a témába