Azt hiszem igen. Egy régi dainese nadrágom van és szegény már elég viseletes is meg Cölöp még régen mondta erre a ruhára, hogy nincs értelme megcsinálni, mivel protektorokat is cserélni kell benne, mert ezek már törnek és lehet nagyobb kárt okoz mint amennyi hasznot hozhatna. Szóval ha azt veszem, hogy a térdkoptatók lehet nem lesznek tökéletesek, és hozzáveszem azt, hogy protektorokat is cserélni kéne, akkor mindjárt világosabbá válik, hogy új nadrágot kell vennem. Csak amit néztem az 30.000ft. :( Na mindegy, csere. Lehet nézek használtan valamit majd. Köszi szépen mira!
nekem két éve varrta fel a nadrágomra (ami egy túra naci volt), és ugy emlékszem kb 1oe Ft-volt.. de mondta, hogyha eredetileg nincs rajta, akkor más a nadrág kialakitása és nem igazán ajánlja.. persze azért rátettük, és jól sikerült, de azóta már olyan rucim van amin van eredetileg és nagy a különbség.. szóval ha pályázni szeretnél amugy is jobb az olyan ruha ami már erre van kialakitva.. remélem segitettem..
Még régen a simsonnyal nekem is volt olyan hogy télen hóba a mínuszokba nyomultam. Kilóméterenként megálltam és rátapadtam a blokkra melegedni, aztán megin tovább... Azok voltak a szép idők...
nekem -9 volt a max , de az még annó robogóval volt 35 km , farmerba , sima télikabátba, két vékony kesztyűben még vagy 1 óráig 1-2 perces időközönként beremegtek a lábaim mikor odaértem, ja meg lementem decemberben balatonra meg vissza, 4 órás út volt, otthon töredezett a farmer a lábamon azért mostanában már én se csipem az ilyen hidegeket
Valamikor nyáron megyek és meglátogatlak! Már tavalyra is terveztem a pancsit, csak közben megszabadítottak a dokitól.............. De idén nem hagyom ki!
mikor leszel itthon?
Hiányozni fogtok:)))Puszi
Valamikor nyáron megyek és meglátogatlak! Már tavalyra is terveztem a pancsit, csak közben megszabadítottak a dokitól.............. De idén nem hagyom ki!