Én imádok éjszaka motorvulni Egyik hídon át Pestre...ott egy kis rakpart..Andrássy, majd vissza Budára... csavargás, alagút
Egyre viszont komolyan felhívta a figyelmemet Töki apánk, vagyis a Lángmester Lobmayer : amennyiben egykeróval óhajtja valaki megtenni a Szent István Bazilika-Hősök tere útvonalat éjjel, nem árt a hasidom világítás, mert így nem ütöd el az ártatlan, úton átkelni akaró részeg puhatestűt.
Szerintem kezdenénk Andrássy-val és onnan átgurulnánk a Citadellához.
Én még nem nagyon voltam éjjel mocizni, de van egy olyan érzésem, hogy miután meglesz az első kör, mindig este lépek motorkázni!
Jó éjt! Szép álmokat!
A Magyar Telekom hálózatát faragom...
Mert ha jelenleg a playmatekkel vagy éjszakai, medencés fotózáson a New Yorkban, akkor ne sírjon a szád
Áh..be kéne pakolnom azt a bőröndöt...- a baj csak az, h fogalmam sincs hol van!?
Engyenlőre még nem fenyeget az a veszély, hogy ilyen módon fogok emberekre vadászni, de ami késik, nem múlik!
Egyre viszont komolyan felhívta a figyelmemet Töki apánk, vagyis a Lángmester Lobmayer : amennyiben egykeróval óhajtja valaki megtenni a Szent István Bazilika-Hősök tere útvonalat éjjel, nem árt a hasidom világítás, mert így nem ütöd el az ártatlan, úton átkelni akaró részeg puhatestűt.
Nem semmi! Meddig kell lenned?
Szerintem kezdenénk Andrássy-val és onnan átgurulnánk a Citadellához.
Én még nem nagyon voltam éjjel mocizni, de van egy olyan érzésem, hogy miután meglesz az első kör, mindig este lépek motorkázni!