Egy kis invitálás a motoros társadalom tagjainak!
December 12-én este 7 órai kezdettel motoros kluboktól függetlenül mikulás-karácsonyi összeröffenést tartunk a bp-i Atlantis billiárd és étteremben (váci út.156.) Bárkit szeretettel várunk, aki motoros...békepipát is lehet hozni..bár nemdohányzóba kértük az asztalt asszem No de sebaj..
Miért? Most sem vezetsz gondolom.... vagy mégis? Egyébként az első 2-3 nap a rossz, amég meg nem szokod a gipsz hiányát. Addig biztos belassulsz kicsit -tapasztalat
Jajj már látom a képeid Édes kis sztárfotó az első. Kár h rólam nem készült ilyen, pedig én is ralliztam ám mentővel Szerintem most már télleg meg fogom alapítani a Sánta Motorosok Klubbját
December 12-én este 7 órai kezdettel motoros kluboktól függetlenül mikulás-karácsonyi összeröffenést tartunk a bp-i Atlantis billiárd és étteremben (váci út.156.) Bárkit szeretettel várunk, aki motoros...békepipát is lehet hozni..bár nemdohányzóba kértük az asztalt asszem No de sebaj..
nem találkoztunk, én most kezdtem a motorozást abszolút zöldfülü vagyok még , csak láttam eccer vaterod adatlapját és felismertem róla a szép szőke lányt nagy kék motorral , ilyet nem mindennap lát az ember
Klubtalira gyühettek,meg túrára is,egye fene