Na jól van már Gemi egyszer a mocid a sztár z RTL klubon, aztán a Smallville-ben is rólad/veled forgatnak..
Kicsit nem figyel oda az ember és rögtön feltörsz? Vagy hogy van ez?
Skacok! Ez a motorozó nők topic, menjetek má' vitázni máshová.Meccseljétek le személyesen, vagy nem is tudom..Viktor, benned is nagyot csalódtam, olyannak hazudsz, aki mindig csak jót tett Neked, a szarból húzott ki, ha szükséged volt rá, nem kéne így viselkedned....Bár nincs jogom beleszólni, ti dolgotok, de nagyon rossz úton haladsz... Felébredhetnél, hogy családod csak egy van!ENNYI!
Mr. Ninja! Te mire válaszoltál most vagy kinek? mert kicsit zavarodott a beírásod. A lányok hogy kerülnek ebbe a dolgba köridő szempontból? itt más dologról van szó és ezt Te is tudod "az őszinteség" Ha a rajtrácsos dolgot nekem irtad igazad van , de attól még Te mint kawakupás nagymenő, hogy is kerülsz képbe? mert ha jól tudom helyezésed nincs ott figyelemreméltó.
Nemakarok erre semmit mondani.... de szerintem a lányokat nem kell belekeverni semmi ilyesmibe....lehet pont ugyanolyan időt fognak menni és akkor mi van.....Viszont MÉG TE sem álltál a Ringen rajtrácson.....ENNYI.... és ennek az egésznek nem arról kéne, hogy szóljon hogy ki milyen köröket megy és hogy tud beszurni a másiknak hanem arról hogy jóérezzék magukat......a lányok... az összes
Nagyon szépen köszönöm!
Meg mindenkinek!
Nagyon jót buliztunk ám pénteken!