Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez AK. lesz, tehát 250cm3-ig. Vannak itt a mocisuliban rendes "igazi" kisebb mocik is, de én a tanfolyam végén estem be, így nekem ez jutott. Ez egy szolnoki cég, de én Jászberényben vizsgázom.
Húúú, hát én ehhez még igencsak kevés vagyok! Pláne egy ETZ-vel! Merthogy ez jutott nekem, így ezzel vizsgázom.... Úgyhogy ezért még inkább kellenek a bátorító szavak. Érdekes lenne egykerekezni ezzel az őskövülettel, ami - ha kis szerencsém lesz - csak 3-4 alkalommal fullad majd le a zöld lámpánál. Persze ezen nem indítógomb van, hanem berúgókar! Na, az az érdekes látvány, ha az ember ezzel szív ilyen esetekben! Tehát para az van rendesen! Azért köszi az együttérzést!
Sziasztok! Ha minden jól megy, akkor holnaptól már hivatalosan is közétek tartozom majd! Délelőtt vizsgázom ugyanis vezetésből és naggggyon bízom benne, hogy sikerrel veszem az akadályt, de eléggé be vagyok rezelve.... Úgyhogy lécccci szorítsatok nekem! Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, úgyhogy a jövőben biztos sűrűn benézek ide. Esetleg, ha van valakinek használható tippje, ami hasznos lenne a mocivizsgára, azt szívesen venném!
Egy egyszerű nevet próbáltam kitalálni ahogy szoktak szólítani, és csak ez volt. Egy másik fórumon Hajneszt használok, de azt nem szeretem, mert úgy senki sem hív, és nem is tetszik.
Köszi, de térdkoptatóm van, nem az a gond, hanem hogy nincs tépőzár amire rárakom
Már készülök egy jó ideje elvinni rávarratni, de még nem jutottam el odáig.
Hajrá, Tundyyy!
Milyen motorral nyomod? sok sikert a vizsgához!
Azért köszike, megróbálom megfogadni a tanácsot!
ne ess el és ne üss el gyalogosokat a zebrán...!
Borsoka. (vótá valamikor)
nagyon ügyesen motorozik.sok pali elbújhatna mögötte.
Borso
te voltál kint a csajos pályázáson?
Már készülök egy jó ideje elvinni rávarratni, de még nem jutottam el odáig.
Van egy pár fölösleges alighasznált térdkoptatóm, ha érdekel!
nehogy valtoztass!
de nem változtatok. még a végén nem ismertek meg.
De hogy milyen gépet vezetsz... nem semmi ;-)
szerbia montenegro
Csak figyelő állásban, nézegetem a fórumokat