Tündyyy,
a lényeg az h én csak szívom az emberek vérét a hülye , debil , infantilis, stb... kérdésekkel, amik (többek szerint csak én látom őket annak...) viccesek. De néha komoly is vagyok ám!
szóval milyen az a 250vl? soha nem hallottam róla.
Aha, köszike az infót! Azért nem vagyok ennyire hülye, csak hát host kezdem ezt az életformát.... Úgyhogy nem röhögni: üzenem ezt a többi "versenyzőnek" !
Ááá, olyan szótár nincs... Én élből megszerettem, de szerintem azért, mert néha legalább akkora raklap tudok lenni, mint ő... Bár azért vannak, akik nem tudnák ráhangolódni... Én nem is értem, miért... olyan édi...
Én tavaly vizsgáztam forgalomban, egy tavaszi szomnbat délelőtt. Megálltunk a piac mellett, mert a vizsgabiztosnak vásárolnia kellett. 20 perc múlva visszajött, addig betegre izgultam magamat, és a táskájából pár zöldség, meg csirkehús kandikált ki. Azért sikerült a forgalmi
Akkor most megkaptam a szót?
Szóval már évek óta egyre párásabb szemekkel néztem a gyönyörűbbnél gyögyörűbb, mellettem elhúzú, elszáguldó, elpöfékelő stb. motorok után és egyre gyakrabban tettem fel magamnak a kérdést, hogy "én mért nem?". Amikor már a saját agyamra kezdtem ezzel menni, akkor egyszer csak nem bírtam tovább és beestem tavasszal egy tanfolyamra és most meg itt tartok. Közben azonban már lett egy szépséges motorom, amivel a közegek elkerülésével azért már róttam az utakat.... Ez egy suzuki 250vl. Egyszerűen gyögyörű!
Hááát röviden ennyi a történet.
De ne vegyük el a lehetőséget Tündyyytől, hogy kifejtse miért is akar motorozni, mi motiválja eme kétkerekű vadállatok megszelidítésében, milyen motorja van/lesz és volt e már nővel...! vagyis khhhmmm, izé, motorozott e már lánypajtásokkal!
De next week igen! Akkor is jó leszek még?