Eszem ágában sincs!
Én beérném egy 125-sel vagy 250-sel, de barátom mondta, hogy fölösleges, mert úgyis 1 szezon alatt kinövöm! (ebben én nem vagyok biztos)! Ő 400-asra gondol!
Nekem cbr600 vagy R6 az álmom!
De nagyon szépek a kawák is!
A legjobb választás Csak ne egyből nagy géppel kezdj
Nekem egy zx6-os kawa az álmooom Csak addig még qva sokat kell fejlődnöm. A mostani gépem BŐVEN elég.
Ma reggel megint megtapasztaltam, hogy mennyire nem figyelnek az autósok!
Fő úton haladok (autóval!) és az út szélén áll egy autó. Mire a parkoló autó feléhez érek indexelés nélkül elindul! Nem is nézett körbe, se hátra! Csak elindult! Nem sok hiányzott, hogy nekem jön! Még jó, hogy a fékem és a reflexeim jók!
Utána végig gondoltam, hogy mivan, ha motorral lettem volna (ami még nincs) vagy bárki más motorral lett volna! Biztos, hogy nem uszóm vagy uszta volna meg így!
Én beérném egy 125-sel vagy 250-sel, de barátom mondta, hogy fölösleges, mert úgyis 1 szezon alatt kinövöm! (ebben én nem vagyok biztos)! Ő 400-asra gondol!
Nekem cbr600 vagy R6 az álmom!
De nagyon szépek a kawák is!
Nekem egy zx6-os kawa az álmooom Csak addig még qva sokat kell fejlődnöm. A mostani gépem BŐVEN elég.
Sziasztok!
Casey Stoner sem rossz!
Inkább majd 600-ast! Az 1000-t kihagynám! Nekem túl nagy lenne!
Szia Kawalány!
MotoGp
Nincs semmi bajom Rossi;mert tudom, hogy mindenki őt imádja, de én nem!
melyik világbajnok? kajak?
Lehet, hogy ciki, de a tavalyi világbajnok száma!
1, a "póz"
2,a születési éved (de akkor nagyon jól tartod magad)
ha már a dupla záróvonal sem szent,akkor miért kéne induláskor indexelni?
Fő úton haladok (autóval!) és az út szélén áll egy autó. Mire a parkoló autó feléhez érek indexelés nélkül elindul! Nem is nézett körbe, se hátra! Csak elindult! Nem sok hiányzott, hogy nekem jön! Még jó, hogy a fékem és a reflexeim jók!
Utána végig gondoltam, hogy mivan, ha motorral lettem volna (ami még nincs) vagy bárki más motorral lett volna! Biztos, hogy nem uszóm vagy uszta volna meg így!
Más az,ha tudod,hogy valamilyen szinten sáros vagy,de így....
Sajnálom!