Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát arra esetleg jó lehet, de, azt, hogy a bojlival mekkora halat fogjál, nézd meg a zacskón a gyártó ajánlását
Méretet nem szelektál a bojli az csak tündér mese
Csok kárászt keszeget megfogtam én már a duplahuszas, szimpla harmincas, vagy huszas hóemberesből
én csak a szelektálás miatt nyúlok a bojlihoz,vagyis a mérete miatt használom,kiküszöbölve ezzel hogy állandóan üreseket üssek
Ebben a sorozatban nem nagyon hangzott el olyan mondat,aminek ne lett volna értelme,vagy valami mondanivalőja főleg az öreg szájából Semmi hablaty faszság ami a mostani filmekre jellemző Imádtam nézni gyerek koromban,de még most is megnézem kb 2 évente
Mondjuk én a bojliban gondolkozom és hosszú horgászatokra. A pelletnél általában ugyan ez a helyzet, de sokkal gyorsabb csali mint a bojli.
Egynapos dobálós pecákra csak pelletelnék
De matula bácsi mondja a legnagyobb igazságot
"Mámeg – mámeg kapkod!? Csak azt mondja meg, hogy hogyan siet horgászni. Ha kap a hal: kap; ha nincs étvágya: nem kap, ha cigánykereket hány a parton, akkor sem."
éN MÁR MEGSZÜNTETTEM A a bojli arzenált 20-30 íz szín meg faszom
Van fűszeres, büdös, meg édes.
Hidegebb vízben általában az édesek, nyári melegben a büdös és a fűszeres a nyerő
nem nagyíccsa
Na szóval úgy szól, hogy: - Mondtam ugye, hogy jól megszaladt? Följebb kell keresni _ ezzel Matula meghúzta az evezőt, s csak pár perc múlva álltak meg újra.- Ámbár az is lehet, hogy rátekerte valamire a zsinórt és leszakította magát.- folytatta az öreg -, mindegy, SZÁZ MÉTER ZSINÓRT NEM NYEL EL A FŐD. nA, PISZKÁLJA!
Pipikém Te hogy variálod az ízeket?vízhőfokokra lebontva érdekelne
de melyikre dzsimi?
igaz
nem válaszoltál a kérdésemre baszod vagy ez is titok?
100méter zsinórt nem nyel el a főd... A lányommal már kívülről tudjuk a Tüskevárt...
Tőlem is
A fazi a tetovált én az snejdig csávó vagyok a hátán szín józanul tetoválás nélkül
100 méter zsinórt egy hal se nyel el...
Olyankor hurokkal kell kidobni... Matula bácsi is megmondta...
napkeltekor,meg nyugtakor eszik a meleg vízben,napközben meg csak elálldogál mint a lófasz,emészt és pihen,mert azok se hülyék ám hogy egész nap rohangásszanak ha nem muszáj
Nem teccik... Tetoválás meg az alkohol mind távol áll tőlem...
pont a dvcs-n figyeltem amikor a sekélyben kint napoztak a rohadékok. szépen odaosontam a nád takarásába, hogy ne vessek árnyékot se semmi, azt belógattam a csőrük elé a kishalat. Szartak rá elkezdtem hozzájuk érintgetni Finnyásan elfordultak majd bentebb oldalogtak
én konkrétan ilyemire gondoltam
http://www.sportmotor.hu/video...
had vigyék csak azt a kis bőr darabot
Jó kis videó