Majd kiverem a fejedből az efféle gondolatokat.
Nekem meg Jimmynek jobb helyen vannak ott.
Na meg amúgy is elveim vannak! Persze jó pénzért bármikor feladom őket.
Király akkor a szerszámosládát otthon is hagyhatom Már csak két segíccség kell aki bedobja a puttonyba Mivel ész nem kell csak markos kéz én rád és lákira gondoltam
múlt évben elkaptunk egy izmosabb szelet simán hugyáltam 10 méterre
kicsi sártam bírta, medig elég üveges szemekkel raktam össze
mondjuk az összes szerelék a parton volt
A vízszint teljesen jó,igaz a déli parton nem jártam már jó pár éve,de azt se bánnám ha a siófokiaknak nyakig érne
Lassan átadják az alsóörsi kikötőt,már áll bent egy pár fullos hajó a szegénysoron.Csináltak a külső íven pár 2x2m-es platót a pecásoknak amin talán egy ember el is fér,ha nincs sok cucca.Késő őszi süllőzéshez egész jó helynek tűnik,a hosszú kövezés mellett,talán még a gumizás is eredményes lehet,de majd meglássuk .
ne szopass 2 hete még ki volt öntve még a mólón is állt a víz itt-ott mondjuk én speciel leszarom mennyi hal lesz csak nem follyon be a sátramba a balaton
Éltem haltam az ilyen fasza kis helyekért Viszont az utóbbi időkbe beleuntam ezekbe a műanyag tavakba. Mondjuk itt nem előnye a víznek az autópálya közelsége, mert zajos lehet mint doberdó aZT nem állítom, hogy egyszer-kétszer nem elmegyek valami hasonlóra egy szezonba, ha valamit fogni is akarok de egyenlőre próbálkozom a természetes közeggel még akkor is a nem vagy csak kevés eredményt hoz.
Az egész déliparti sártenger a tied