Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁ a tihanyi kútnál maradt egy másfeles víz Az összes turista ott fog pocskolni
Az egész déliparti sártenger a tied
Balatoni peca lefújva
Egy hónap halasztás... Addig meg teli lesz a part idióta túristákkal
Majd kiverem a fejedből az efféle gondolatokat.
Nekem meg Jimmynek jobb helyen vannak ott.
Na meg amúgy is elveim vannak! Persze jó pénzért bármikor feladom őket.
Király akkor a szerszámosládát otthon is hagyhatom Már csak két segíccség kell aki bedobja a puttonyba Mivel ész nem kell csak markos kéz én rád és lákira gondoltam
Épp azt néztem,hogy csak le van talpalva a kövekre két lábba a víz felöli oldalonl,semmi fix rögzítés
faszák ezek a kis trepnik Nézd már meg hány csavar fogja és mekkora dobnék egyet be belőlle a masterba kellene itthonra dobgónak
múlt évben elkaptunk egy izmosabb szelet simán hugyáltam 10 méterre
kicsi sártam bírta, medig elég üveges szemekkel raktam össze
mondjuk az összes szerelék a parton volt
Azért egy viharos északi szél esetére,legyen nálad egy kényelmes Wellington
majd kipróbájjuk
2x2 méteren elfér egy bazi nagy franciaágy is 2-3 ribivel
nekem kb annyi cuccom van ami egy almás ládába elfér+ az a pár bot ami nem

szóval akkor nem gáz a vízszint, már alig várom hogy a hullámok hangjaira aludjak el, egész megnyugat
Fain. Nekem teccccik!!!!
Nananana!! Nem érdeklődünk. Azt csinálok amit éppen akarok!
Használt ruhára gondoltam. Persze márkásra!!
A vízszint teljesen jó,igaz a déli parton nem jártam már jó pár éve,de azt se bánnám ha a siófokiaknak nyakig érne
Lassan átadják az alsóörsi kikötőt,már áll bent egy pár fullos hajó a szegénysoron.Csináltak a külső íven pár 2x2m-es platót a pecásoknak amin talán egy ember el is fér,ha nincs sok cucca.Késő őszi süllőzéshez egész jó helynek tűnik,a hosszú kövezés mellett,talán még a gumizás is eredményes lehet,de majd meglássuk .
ne szopass 2 hete még ki volt öntve még a mólón is állt a víz itt-ott mondjuk én speciel leszarom mennyi hal lesz csak nem follyon be a sátramba a balaton
Éltem haltam az ilyen fasza kis helyekért Viszont az utóbbi időkbe beleuntam ezekbe a műanyag tavakba. Mondjuk itt nem előnye a víznek az autópálya közelsége, mert zajos lehet mint doberdó aZT nem állítom, hogy egyszer-kétszer nem elmegyek valami hasonlóra egy szezonba, ha valamit fogni is akarok de egyenlőre próbálkozom a természetes közeggel még akkor is a nem vagy csak kevés eredményt hoz.
http://doncarplake.hu/

Itt oktathatsz bojlizásból, de van tok, harcsa, csuka gazdagon.
Csónakot majd innen tuttok bérelni
Ez a mélyebb északi part
megint elfelejtették elzárni a sió zsilipet, most úgy áll mint 2003-ban
üres
Hogy áll a Balatoni víz szint?
A déli felén mennyire van kint a parton?
versenyezni akarsz vele? vagy horgászni belőle
meg széldzsekit
jurót?
áll az alku
szörföt hozzatok