A füredii parti horgászat szépségei képzeld csak el mi lesz majd nyáron,amikor kb. százezerszer többen lesznek,a kérdéseket meg 10 féle nyelven kapod majd A "Nem fogtam semmit"vagy megtanulod a világ összes nyelvén,vagy veszel egy csónakot
Baszod Jimi. Annyian sétálgattak, hogy győztem két sétafika között bedobni. 90 perc peca után fogtam magam és mentem a picsába. 5 percenként kérdezték meg, hogy jött e már valami? Vót e keszeg? Mivel pecázol? Faszom kivóóót. Na meg még egy pöccintés sem volt. Na de legalább ezt is tudjuk.
, a jagd vadászt jelent németül nem
A fokszi meg nem vadász kutymorgó, hanem kotorék eb
Jó rókázni beküldik a rókajukba aszt a végén vagy a róka jön ki vagy a kutya
Nagy ráértünkbe kiszaladtam a családdal az egyesületi tavunkra egy 3 órára
Azzal kezdtünk, hogy a gyerek segített felleltározni a horgászládám tartalmát 20 percembe került mire minden visszament.
Fogtam neki néhány kishalat a spicbottal, de azt hamar meguntam, mert másodpercenként rárontott a csontira valami keszegfélék.
A nap legnagyobb hala egy tenyeres dévér lett azt az új rezgőspicces botommal fogtam Azér vettem egyet mer ha láki véletlen ténleg meghív a dunára ne a 16 éves balcer májámival szégyenkezzek már Egyébként meg vlahová elhagytam a spicceit csak a legvékonyabb maradt meg az is szana szíjjel van repedve már
Akkor nagyjából egyet is értünk Nekem nincs facém ,így hát marad a telefonálás,amivel teljesen meg vagyok elégedve,ott legalább hallom a hagsúlyt is
Tegnap kiganyéztam az autót közben szólt a rádió.Tisztán nem halottam,de valami olyasmiről volt szó,hogy valamelyik európai országban,büntetni akarják,vagy talán már büntetik is,azt aki közlekedés közben,beleértve a gyalogost is,baszogatja a telefonját.Egyetértek
Foxit meg eddig csak a drótszőrű kivitellel találkoztam
egy órát nem tudok egyhuzamban állni,úgyhogy holnap fekszek
A fokszi meg nem vadász kutymorgó, hanem kotorék eb
Jó rókázni beküldik a rókajukba aszt a végén vagy a róka jön ki vagy a kutya
Azzal kezdtünk, hogy a gyerek segített felleltározni a horgászládám tartalmát 20 percembe került mire minden visszament.
Fogtam neki néhány kishalat a spicbottal, de azt hamar meguntam, mert másodpercenként rárontott a csontira valami keszegfélék.
A nap legnagyobb hala egy tenyeres dévér lett azt az új rezgőspicces botommal fogtam Azér vettem egyet mer ha láki véletlen ténleg meghív a dunára ne a 16 éves balcer májámival szégyenkezzek már Egyébként meg vlahová elhagytam a spicceit csak a legvékonyabb maradt meg az is szana szíjjel van repedve már
Tegnap kiganyéztam az autót közben szólt a rádió.Tisztán nem halottam,de valami olyasmiről volt szó,hogy valamelyik európai országban,büntetni akarják,vagy talán már büntetik is,azt aki közlekedés közben,beleértve a gyalogost is,baszogatja a telefonját.Egyetértek
Azt ültetek e körbe 100-an?