Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért egy foxit még felismerek,még akkor is ha nem drótos
A füredii parti horgászat szépségei képzeld csak el mi lesz majd nyáron,amikor kb. százezerszer többen lesznek,a kérdéseket meg 10 féle nyelven kapod majd A "Nem fogtam semmit"vagy megtanulod a világ összes nyelvén,vagy veszel egy csónakot
Havernak volt jagd keverék annak volt kb ilyen feje
Foxit meg eddig csak a drótszőrű kivitellel találkoztam
A szemük sem áll jól! !
Kicsit nagyobbak lesznek akkor majd jönnek velem a Vajasra pecázni
Ezek bizony foxik,Még csak négy hónaposak a kis szarháziak.
Szerintem ez kibaszott komoly. Kell ám fasz oda állni a pofon elé.
Baszod Jimi. Annyian sétálgattak, hogy győztem két sétafika között bedobni. 90 perc peca után fogtam magam és mentem a picsába. 5 percenként kérdezték meg, hogy jött e már valami? Vót e keszeg? Mivel pecázol? Faszom kivóóót. Na meg még egy pöccintés sem volt. Na de legalább ezt is tudjuk.
Hát persze!
Nem volt utazási költség faszikám. Lesétáltam 4-5 perc alatt. De kár vóóót.
nem
ez ilyen lenéző valami akart lenni mi?
egy órát nem tudok egyhuzamban állni,úgyhogy holnap fekszek
te meg minek iszol hétfőn este, majd holnap meg zúg a fejed a szalag mellett a gyárban
a telefon buzzancsoknak http://faktor.hu/faktor-hamaro...
ki a faszt érdekel
, a jagd vadászt jelent németül nem
A fokszi meg nem vadász kutymorgó, hanem kotorék eb
Jó rókázni beküldik a rókajukba aszt a végén vagy a róka jön ki vagy a kutya
Az foxi? Nem jagd?
Nagy ráértünkbe kiszaladtam a családdal az egyesületi tavunkra egy 3 órára
Azzal kezdtünk, hogy a gyerek segített felleltározni a horgászládám tartalmát 20 percembe került mire minden visszament.
Fogtam neki néhány kishalat a spicbottal, de azt hamar meguntam, mert másodpercenként rárontott a csontira valami keszegfélék.
A nap legnagyobb hala egy tenyeres dévér lett azt az új rezgőspicces botommal fogtam Azér vettem egyet mer ha láki véletlen ténleg meghív a dunára ne a 16 éves balcer májámival szégyenkezzek már Egyébként meg vlahová elhagytam a spicceit csak a legvékonyabb maradt meg az is szana szíjjel van repedve már
de melyik van ott két kotorék eb is
Dagadtak voltak. Hal egy szàl se. Bővebben majd a gèpről. :-(
Ki mondta hogy mai?
Oda se menj többet márciusba Szép a foxid
Akkor nagyjából egyet is értünk Nekem nincs facém ,így hát marad a telefonálás,amivel teljesen meg vagyok elégedve,ott legalább hallom a hagsúlyt is
Tegnap kiganyéztam az autót közben szólt a rádió.Tisztán nem halottam,de valami olyasmiről volt szó,hogy valamelyik európai országban,büntetni akarják,vagy talán már büntetik is,azt aki közlekedés közben,beleértve a gyalogost is,baszogatja a telefonját.Egyetértek
Kb 30-35 horgász volt a nagy tavon,ott sem fogtak nagyokat én átültem a kicsire ott csak 8-10 ember volt.
hát tényleg nem raktátok magasra a lécet
Azt ültetek e körbe 100-an?