Turbopunto ott vna lejjeb a hzzászolásoknál a csabi i zxr 400 25Kw os papirral... az egy dolog h nem annyi lóerős ahány kw! az nsr is 32 lóerős és 15 lehetne csak.....(mármint a macskalámpás)
Szia szöcske! Engem érdekelne , idén akkarok váltani és nagyon tetszik a VFR400! Nem tudom még mikor tudnám megnézni , mert most csinálom a kocsi jogsit is(csak sikerülne már a rohadt kersz) és most fogok érettségizni is! Szóval ha addig még meglesz és minél hamarabb letudom tenni még igy márciusban remélem az "A, jogsit is, mert már van 2 éves az A1-em!
hát azért annyipénzért már lehet találni 400as banditát is nem?
mondjuk sztem először döntsd el,hogy mit szeretnél,sportot,vagy turát,mert a bandita meg a zxr nagyon különbözik egymástól.
Szerintem korrekt a tulaja és nagy motorfanatikus ami nem mellékes. Jó pár éve mentem oda körülnézni, még ZXR 400 ügyben, aztán ottragadtam másfél órát annyira elbeszélgettünk. Kölcsönös szimpátia lett, aztán még a műhelybe is bevezetett nézzem hogy mit csinálnak a srácok. Meg aztán mondta bármi gondom, bajom van, forduljak nyugodtan hozzá... Akkor azt hiszem még Yamaha szalon volt csak, onnan rendeltem pár cuccot az ex TZRemhez.
csáó.hát nemtudom. nekemis cb 400asom van csa ekem 2000 évjárat és én 23ezerrel vettem.
de viszont elötte voltz egy 91es tzr 250esem és abban 27ezer volt és a bizti h annyi
hát az állapotát kellene meglesni
1.
1997-es RF-em van, és 8-9-ezer körül olyan érdekes hangot hallok a blokk körül, minden fokozatban, minden esetben, gondolom ekkor vált a vezérlés... De normális hogy ezt (jobban nem tudom leírni...) "KKRRRS" hang kiséretében teszi?
2.
Tud esetleg valaki eladó gyári dobot rf 400-ra? illetve bal oldali kis rácsot az oldalidomhoz? esetleg egy jó bontó címe?
Szisztok!
Eladó egy VFR400R tipusú 95 évj motor.Megkimélt jó állapotú kis esztétikai hibával.Garázsban tartott,törzskönyes,sportdob,polirozott váz és egyebek 80%-os gumik,1hónapos akksi papirral igazolt.Szervizelve új gyertya,olaj,olajszűrő,levegőszűrő 3000km-t futott a szerviz óta,új teló szimering,Brutál hang (V4 unicum)2008 07 -ig műszaki..Elől hátúl új fékbetét. "hívj ha érdekel Tel:30/440-3284. Mail:cod82@freemail.hu KOMOLY vevő esetén az árból engedek
mondjuk sztem először döntsd el,hogy mit szeretnél,sportot,vagy turát,mert a bandita meg a zxr nagyon különbözik egymástól.
énis banditát szeretnék de ha nem lessz csak 250 es akkor sajnos csak az de azért a 400 asnak jobban örülnék
főként zx-r és bandit de más is szóba jöhet balius is vagy zeal is
Már tárgytalan megszereztem az előző tulajtól a gyárit.
Van -e valakinek XJR400-hoz gyári kipufogója elfekvőben az se baj ha egy kicsit sérült.Ha esetleg valakinek van és nem tart rá igényt jelezze.
Köszi.
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal: Yakomoto?
Elvileg minden japi belpiacoshoz tudnak minden alkatrészt a hirdetés szerint....
de viszont elötte voltz egy 91es tzr 250esem és abban 27ezer volt és a bizti h annyi
hát az állapotát kellene meglesni
Lenne 2 kérdésem hátha tudtok válaszolni...
1.
1997-es RF-em van, és 8-9-ezer körül olyan érdekes hangot hallok a blokk körül, minden fokozatban, minden esetben, gondolom ekkor vált a vezérlés... De normális hogy ezt (jobban nem tudom leírni...) "KKRRRS" hang kiséretében teszi?
2.
Tud esetleg valaki eladó gyári dobot rf 400-ra? illetve bal oldali kis rácsot az oldalidomhoz? esetleg egy jó bontó címe?
Előre is köszönöm: Skrabák Gergő.
Rf 400-am van és érdeklődni szeretnék hogy van-e esetleg valakinek eladó gyári dob a motorhoz...
Eladó egy VFR400R tipusú 95 évj motor.Megkimélt jó állapotú kis esztétikai hibával.Garázsban tartott,törzskönyes,sportdob,polirozott váz és egyebek 80%-os gumik,1hónapos akksi papirral igazolt.Szervizelve új gyertya,olaj,olajszűrő,levegőszűrő 3000km-t futott a szerviz óta,új teló szimering,Brutál hang (V4 unicum)2008 07 -ig műszaki..Elől hátúl új fékbetét. "hívj ha érdekel Tel:30/440-3284. Mail:cod82@freemail.hu KOMOLY vevő esetén az árból engedek
Husaberg Fe 400-ről valami vélemény? (1998-as évjárat)