Sikerült blokk ügyben lépni vmit?
Van ZXR 400-hoz: új üvegszálas versenyidom garnitúra, új plexi, eredeti gyári együléses ülésidom, váznyúlvány, hátsó lámpa, lánckerekek, stb.
Sziasztok 400-ok! Nekem nem 400-as gépem van, de azthiszem tanulságos az esetem. 4 évvel ezelött történt. Vettem egy Vt500-as Hondát, ami a forgalmi szerint folytott 22kw-os/27Le/ volt, bár ez engem nem különösen érdekelt, mert 25 éve korlátlan jogsim van motorra. Aztán lássatok csodát, az eredetvizsgán átminősítették folytatlan 37KW/50LE/ változatra, hiába hivatkoztam a forgalmira, illetve arra, hogy a kipufogó könyökbe a mai napig jól látszik a 22KW beütés. Az volt az egyszerü indok: az Ő számítógépük szerint ebböl a motorból csak 50LE változatot gyártottak. Úgyhogy igy működik a magyar jogrend!!!! Na CSÁÁÁÁÁ ! Széles utat, olcsó benzint mindenkinek! Üdv: Veres fönök
hmm
én fehérváron, de még a futóról se kellet levenni a motort, ugy hoztam visza mint ahogy elvittem
ya és a futó is akkor müszakizott, ugyhogy a hátán volt a moci
Ha már egyszer 25 kw van a forgalmiban akor nem kell izgulni nem nézik többet. Egyébként én Pomázon voltam vizsgáztatni még be se kelett inditani a motort csak a féket meg a világitás dolgokat nézték.
Sziasztok!
Nyáron le akarom tenni az Akorl. jogsit és venni egy 400-as gépet. Namost, ha sikerülne venni egy olyan mocit aminek a papírjaiban 25 kW van az baromi jó lenne! Az lenne a kérdés, hogy ha egy ilyennek lejár a műszakija, akkor utánna műszakin átmegy simán és megint 25kw fog szerepelni a forgalmiban??? Vagy kell megint valami turpisságot csinálni? Nagyon fontos lenne, ha tudnátok segíteni megköszönném!!
Tud vki ilyen vfr400-ast eladót? Esetleg fzr400-ast vagy ezeknek az adatait(fogyasztás, végseb stb)
Köszi, üdv mindenkinek! :)
Hi az lenne a kérdésem h. egyik ismerősömet nagyon érdekelné h. a Yamaha Fazer 400-as gépére rá lehetne e tenni az újabb 600-as fazer (2002-es évjáratú ) fejidomját!
Én azt mondtam neki h. szerintem igen mivel méretre a 600-as és a 400-as fazer között nincs különbség és ahogy elnéztem a 600-on csak a fejidomot cserélték szal kérdés sima duplakockalámpás fejidomot egy fazer 400-on le lehet e cserélni fazer 600 fejidomra minden fabrikálás nélkül?
Jah igen az idom ... neten láttam én is egy nagyon szép garnitúrát már rá is képzeltem mikor bütött a baj :S
Van ZXR 400-hoz: új üvegszálas versenyidom garnitúra, új plexi, eredeti gyári együléses ülésidom, váznyúlvány, hátsó lámpa, lánckerekek, stb.
Köszi de ez már láttam és holnap föl is hívom hogy mi merre...
de ha még tud valki valmit akkor azt köszönném mnagyon
22.-ei hétvégén megyünk Sirok felé túrázni!
Ha van kedvetek tarcsatok velünk!
Részleteket késöbb még írunk!
ZXR400as hoz kellene komplett Blokk ami jó is persze... viktor_racing@freemail.hu mail cím vagy 06-70/600-99-41
Nekem van, már 4. éve. És imádom, igaz, néha szivat.
Edit
én fehérváron, de még a futóról se kellet levenni a motort, ugy hoztam visza mint ahogy elvittem
ya és a futó is akkor müszakizott, ugyhogy a hátán volt a moci
Nyáron le akarom tenni az Akorl. jogsit és venni egy 400-as gépet. Namost, ha sikerülne venni egy olyan mocit aminek a papírjaiban 25 kW van az baromi jó lenne! Az lenne a kérdés, hogy ha egy ilyennek lejár a műszakija, akkor utánna műszakin átmegy simán és megint 25kw fog szerepelni a forgalmiban??? Vagy kell megint valami turpisságot csinálni? Nagyon fontos lenne, ha tudnátok segíteni megköszönném!!
Tud vki ilyen vfr400-ast eladót? Esetleg fzr400-ast vagy ezeknek az adatait(fogyasztás, végseb stb)
Köszi, üdv mindenkinek! :)
Én azt mondtam neki h. szerintem igen mivel méretre a 600-as és a 400-as fazer között nincs különbség és ahogy elnéztem a 600-on csak a fejidomot cserélték szal kérdés sima duplakockalámpás fejidomot egy fazer 400-on le lehet e cserélni fazer 600 fejidomra minden fabrikálás nélkül?
L: +36-20-467-9508