Zotyavfr:
Köszönöm a hozzászólást, nálunk ez sajna tényleg így megy, már gondoltunk a banditára is mert a motor egyezik, de valószinü a légszűrőház nem.
A motor 95-ös.
Amugy meg lesz...om, eddig is anélkül hajtottam, úgyhogy nem dől össze a világ.
Most megyek is , és gurulok egyet.
Üdv, minden motorosnak!
Sajnálom, hogy nálarok ez így működik.
Nálunk Kecskeméten unokatesóm bement a Rodeo Ride34-be, és 1-vagy két nap alatt meg is volt neki. És ha jól emlékszem 3-4eft takarta is. De otthon megvan még a csomagolása is. És majd pontosítom. Ha máshol nem kapsz rendeld meg tőlük. Unokatesómé 1995-ös volt. Gondolom a tiéd is ilyesmi évjárat, de ha nem is akkor sem különbözhet sokban a légszűrőház.
Zotyavfrnek:
Aha, voltam benn, és totál fogalmatlanok, nincs hozzá, a 600-asé meg nem jó bele.
Nem lehet hozzá kapni, kb 6 helyen voltam.
Az tény, hogy minden más két perc alatt beszerezhető
Na viccelj már!!! Az RF-hez levegőszűrőt? Vagy bármilyen szűrőt? Unokatesómnak volt Rf400-asa és kb. 1nap leforgása alatt meg volt minden hozzá! Bemész egy suzuki szalonba és már van is! Sőőt még nem is drága hozzá a cucc! Mert egy ilyen szivacs betét van a légszűrőházban és kész!
Végre egy nekem való fórum.
Most állt össze a gépem a téli nagy "takarítás" után , gondoltam megosztom veletek, hogy olyan happy vagyok, hogy végre december óta tudtam egy qrva jót motorozni.
Már csak egy légszűrőre lenne szükségem, hogy teljes legyen a boldogságom, de már a Tl-es fiúk rajt vannak az ügyön.
Nem egyszerü az Rf-hez szűrőt találni.
Szóval mindenkinek kivánok jó kis repesztéseket az utakon!
Leendő 400as mocimat vinném Ak jogsimmal. Cinkes mert a ZX Kawa több mint 25Kw. Erre mondták hogy sebaj, mennyen bele egy fojtókitt vagy mi a hóhér halála. Na, mostan segítsetek hogy hol és mennyiért teszik ezt bele nekem papiron, mert így kéne csak. Nehogymá" lefolytsa a gépem. Meg ha valaki tudja hogy mi a menete a papirok intézésének az irjon plz pár gondolatot róla, onnantól hogy kicsengetem a lóvét a tulajnak, odáig hogy a forgalmiban az ál- de törvényes adatok szerepelnek. Köszi előte is!
Pedig el kell keserítselek, ez épített! "we are working on around one thousandth of Honda"s budget using an existing 10 year old model"
judge.http://tyga-performance.com/RC211V_comparison/ index.php
A VFR 400 és RVF 400 sokban különbözik. Fordított első teló, más fékek, más idomzat, talán?! 17-es hátsó kerék az RVF javára. A VTR 1000 és RVT csak nevében különbözik, az utóbbi USA piacra szánt.
Húú hát ez nagyon atomkirály nagyon szép Azt nemtudom, hogy japánban csinálnak e új vfr-eket vagy a régieke építik át ilyenre Mindenesetre jó lenne ha egy pár darabot az importőrök hoznának kishazánkba is.
Itt egy másik szépség szintén a bikepics-ről:
Hát én úgy tudom, hogy azt csak 1997-től gyártották!!! FZS600 fazer is csak 97-től van. Vagy nem??? ebben meg semmi különbség nincs csak a henger egy kicsit kisebb. Meg a Fazer 400 az japán belpiacra lett gyártva.
Köszönöm a hozzászólást, nálunk ez sajna tényleg így megy, már gondoltunk a banditára is mert a motor egyezik, de valószinü a légszűrőház nem.
A motor 95-ös.
Amugy meg lesz...om, eddig is anélkül hajtottam, úgyhogy nem dől össze a világ.
Most megyek is , és gurulok egyet.
Üdv, minden motorosnak!