Emberek
Nincsen kedvünk valamikor csinálni egy 125-ös találkozót?
Szerintem mostanában éppen alkalmas mivel nyár van, meg az érettségizőknek most a szóbeli elött biztos van egy kis idejük motorozni!
Mit szóltok hozzá?
(Igazából ha lenne kedvetek akkor az a legnagyobb probléma hogy hol legyen a gurulás mert nem mindenki BP-i.)
Én most javítottam meg a kicsikét mert hengerfejes volt, és a vízbe nyomta a kipufogógázt (ezért melegedett állndóan)!!
Most minden ok és én is délelőtt mentem egy karikát! Aztán hétvégén megyek Pannóniaringre!!
Nem jön oda valaki most hétvégén, vagy majd a hungaroringre meg az euroringre??
Szóljatok aztán tudunk koccanni!
csumi
Hi Blacklabel. How are you?
Végre, végre, végre. Az elöbb mostam le a motort és most megyek egy jó nagy kört vele.
Ja és good luck azoknak akik ma is érettségiznek.
4év robogózás után úgy döntöttem,hogy lecserélem a Champ-emet vmi értelmesebbre A 94 körüli évjáratú TZReket és NSReket nézegetem nagyon,de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam. Szeretnék hallani érveket és ellenérveket a 2 mocival kapcsolatban,sokat segítenétek a választásban.
Hát igen-igen nem kapkodtam el a dolgot, de hát jobb később mint soha !!
Amúgy így én is jobban érzem magam, hogy van még "öreg" motoros is a csapatban 125-el rajtam kívűl, azért remélem ne én leszek a korelnök .
A hétfői talit meg beszéljük meg, hogy jön, merre megyünk. Én pl. nem igazán tudok messzire menni, mert még nincs meg a jogsim .
Lesz valami 125-ös találkozó?
Mikor hol?! Én most javítottam meg a kicsikét mert hengerfejes lett...
De szerencsére nem víz ment a blokkba hanem kipufogógáz ment a vízbe...
Szóljatok ha lesz valami találkozó!!!
Hali Exon! Eddig öregnek éreztem magam, hogy 23éves fejjel 125-ös mocit vettem
Most látom, hogy te sem kapkodtad el így 27 körül
Na mindjárt jobban érzem magam
De ezt nehogy szekálásnak vedd, csak jó látni, hogy nem én vagyok a legöregebb
Hétfőn ki jőn a CBR125R tulajok közűl a talira? Ha valaki jön a Nagyvárad tér környékéről összefuthatnánk, mert én onnan hozom el a gépet reggel. Jogsi nélkűl meg jobb lenne többen gurúlni !!
Coaly,
Welcome to the club .
Regisztrációs e-mailt a cbr-club@ freemail.hu-ra várjuk.(Igazi név, lakcím, telefonszám stb.) Már van egy győri CBR 125R tulaj a klubban. Felvehetnétek a kapcsolatot.
Elnézést, hogy ennyi vitát okoztam!
Győri moci kereskedéseket végigjártam. A Red baronnál két hitig könyörögtem, hogy hozzanak egy fekete NSR-t, 500Eig jöhet. Hát tegnap megjött 480-ért. Hát mentem vele 1kört (inkább egy felet). Szerintem már csak napjai vannak hátra Ha valaki ült mostanába egy 15évnél régebbi simsonon, azt a feelinget ossza el 2-vel
Amikor meg mertem kérdezni hogy szerintük nem sok érte a 480, mert még kábé 400-at nyugodtan rá lehetett volna költeni , még ők voltak felháborodva...
Fogtam magam átmentem a Hondához és megvettem a cbrt. Egy két évig tökéletes lesz!
De köszi mindenkinek a véleményét, mert senki nem mondott hülyeséget. Sok féle megoldás lett volna, mindegyiknek meg van az előnye és a hátránya. Én most a drágább, de kényelmesebb megoldást választottam....
Nem mondom, hogy modjuk holnap úgyan így döntöttem volna, mert naponta változott az én véleményem is!
De a lényeg: hogy most már én is boldog 125-ös tulaj vagyok!
És azért jó érzés valahova tarozni.
Az éretségiről meg annyit, hogy a magyar tegnap szerintem nem volt vésszes, de a matektól félig megkattantam!!!
Én személy szerint jobban szeretem a matekot a magyarnál, de leizzadtam mire megcsináltam...
További vizsgákhoz is, egy nagy kalappal mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs semmiféle kereskedésem (bárcsak lenne..), csak volt már simsonom, vezettem már 125-ös és 400-as gépet és ezek után járok most egy saját 250-essel... (mennék nagyobbal is, de erre volt elég pénzem) és mindemellet féltem az életem + élvezem a motorozást.
Szóval fogalmazzunk úgy, hogy tapasztalat okán tanácsolom a 125-ös motor "lépcső" kihagyhatóságát - mondjuk 18 év felett.
Én félek ezektől a motoroktól! Szerintem csak valami tákolmányok és nem motorok.
Egy régi szuperbike műsorban jellemezték a Keeway ARN robcsi fékét: az első tárcsafék olyan mint más motoron a dobfék, a hátsó dobfék meg olyan mint a bicajon a patkófék.
És szerintem nem alaptalanul mondták ezt.
De Te tudod!
Szeretném a véleményeiteket kikérni. Most állok a motorvásárlás előtt, és fennakadt a szemem a Hyosung Naked 125-ösön. Két henger, négy ütem, szóval minden mi jó.
Az lenne kérdésem tárgya, hogy mit gondoltok a motorról? Gagyi, csak a gond van vele, vagy tényleg jó?
Erre meg csak azt tudom mondani, ne előzzél akkor mikor nem lehet .
De mért akarod ennyire rábeszélni a használtmotorra, van valami kereskedésed vagy mi?
Erre azt tudom válaszolni hogy persze, egy Simsonnal is meglehet halni, azonban pl egy erős (szándékosan nem gyorsat írok mert pont azt akarom elkerülni hogy a nagy sebességre asszociáljon mindenki) motor biztonságosabb is: egyszerűen hamarabb belehet fejezni vele pl egy előzést.
Különben a kedvenc mondásom ilyen témákban egyszerűen:
"A motorok nem maguktól mennek... "
Nekem Mixáth volt a legszimpatikusabb de így is csak 3 oldal és 2 sort tudtam kiizzadni. Nagy szemétség hogy előre be volt vonalkázva a lap. Nem lehetett kicsit szellősebbre venni a szöveget. De azért szerintem meg lesz a five . A szövegértés elég nevetséges volt csak az idő lehetett volna több.
Én már borítottam a 125-öst vezetéstechnikai hiba miatt és nem hiszem hogy ilyen könnyen megúsztam volna a dolgot ha egy nagymotorral borul el az agyam és küldök egy gyorsulást a nyálkás úton.
F1DO-nak teljesen igaza van , szerintem halgass rá. H az új motort megveszed ott már egyből buksz az árán,de ha olcsóbban veszel egy használtat az se biztos,hogy sokkal rosszab,mint egy új.
Nincsen kedvünk valamikor csinálni egy 125-ös találkozót?
Szerintem mostanában éppen alkalmas mivel nyár van, meg az érettségizőknek most a szóbeli elött biztos van egy kis idejük motorozni!
Mit szóltok hozzá?
(Igazából ha lenne kedvetek akkor az a legnagyobb probléma hogy hol legyen a gurulás mert nem mindenki BP-i.)