Ezen én is gondolkodtam, de picit huzós ára van és utána egy darabig nem lenne másik motorom az tuti.De én olasz motor párti vagyok, de azok drágák, mert 2t-k.De azt hittem tudtok valami olasz váltós esetleg 4t mocit, hátha még nem tudtam róla. de ez nem igy van.hát az a baj hogy 125-be szinte allig van választék.vagy ha van az két véglet. Drága gyors olasz vs. lassu olcsó japán. Hát ez egy nehéz téma.
Éna ahelyedben semmiképpen sem vennék CBR125.. hacsak nemvagyk egy langyimókus. Szerintem mitot vegyél, vagy talán rs-t,,, másban én nem gondolkoznék a helyedben.
800 -ból nem fogsz újat venni semelyik olaszból sem tehát se mitod se rs-ed nem lesz, hacsak nem használtat veszel. Viszont tudsz venni újból cbr-t ami japán és 4T, de az közel sincs a gyorsaságihoz vagy a brutál naked-hez
Szevasztok! Picit ki kéne nyitni a szemem hátha valamit nem vettem észre. Alap elgondolásbol jövöre valami 125-ös moci kéne. De valahogy nem találtam meg még azt ami igazán nekem való lenne. Néztem egykét tipust: Cagiva mito, cbr 125 R, Rs 125 R Na és az a lényeg hogy nekem az álamim 125-öse egy olasz, 800 e ft körüli 2t (esetleg 4t-is) lenne. Ezeken a tipusokon van esetleg olyan amit nem néztem meg, vagy nem halottam róla? Mindenképpen gyorsasági vagy brutálisan naked bike lenne ami érdekelne. És mindenképpen ujat szeretnék venni. Már nincs egy év ahhoz hogy el kéne döntenem megtartom -e a robogóm, vagy valami 125-öst szerválok magamnak.Ebbe kérném a segitségeteket.
Hali!
Van egy kis problémám, nemindul a motorom
az a helyzet hogy először gyertyára gyankodtam kicseréltem, fasza szikra minden, de nem lett benzine miután kivettem, gondolom mert nem ment benzin a hengerbe lehte vmi eltömődött. Remélen jól sejtem, ha vki tud mást légyszi írjon. Köszi
Csátok
Van valami különbség a 97 es tdr és a 2001 es tdr között??Külsőre ugyan az a kaszni ,esetleg motorikusan változtattak rajta?Nagyon megtetszett a moci
Épp most tervezünk egyet páran a Visegrád-Esztergom-Dobogókő útvonalon a hétvégén.
Most mentünk volna hétfőn de az eső miatt elmaradt. Ezt akarjuk bepótolni a hétvégén.
én csak rendszámost néztem(125/50 csak gáz lesz vele)nálam ugy volt külsö+évjárat másodlagos szempont volt.Fö az ne keljen 1-böl költeni rá!(blokk-fék-gumik...stb)minél több friss alkatrész van benne az a jó.Szoval ne legyen drágább a leves mint a hus
Á először el kéne adni a runnerem,Amugy nem kel valakinek 2001 es karcmentes,125 négyütemű
319 e
nah bocs a hirdetésér
Szóval nem vettem még meg de sport helyet ezt választom,már meg is van a konkrét gép.Remélem jól járok vele és nem kell éjjel nappal dugócsere meg ilyen.Azért a yamaha csak yamaha
már megvetted?csak azért kérdezem mert én is keresgéltem sokat,vagy évjárat nem stimelt(3-4év fiatalitás-forgalmiban)vagy ingem/gatyám rá ment volna a felujitásra
Igen de ez 400 e 280 ér érdekes lenne
És rendszáma sincs.Van rá zsém de azért akartam 280 körül mert nem szerettem volna utolsó fillérig elkölteni.Tankolni most se tom miből fogok
Nyergesújfalun lakom Esztergom mellett.hogy merre azt nem tudom.
Van egy kis problémám, nemindul a motorom
az a helyzet hogy először gyertyára gyankodtam kicseréltem, fasza szikra minden, de nem lett benzine miután kivettem, gondolom mert nem ment benzin a hengerbe lehte vmi eltömődött. Remélen jól sejtem, ha vki tud mást légyszi írjon. Köszi
Én is már kérdeztem de nem jött válasz:(.
Amúgy te merre laksz vagy merre felé gondoltad a túrát??
Van valami különbség a 97 es tdr és a 2001 es tdr között??Külsőre ugyan az a kaszni ,esetleg motorikusan változtattak rajta?Nagyon megtetszett a moci
Most mentünk volna hétfőn de az eső miatt elmaradt. Ezt akarjuk bepótolni a hétvégén.
nekem SM van,jo 35 lo,145-ot megy,nincs vita.
fogyasztása nagyobb mint a TS-r-é vòjoval nagyobb,de jobban is megy.
Meik a valós adat?
319 e
nah bocs a hirdetésér
Szóval nem vettem még meg de sport helyet ezt választom,már meg is van a konkrét gép.Remélem jól járok vele és nem kell éjjel nappal dugócsere meg ilyen.Azért a yamaha csak yamaha
Aki tud 125-ös túrát az írjon!!!!köszi
És rendszáma sincs.Van rá zsém de azért akartam 280 körül mert nem szerettem volna utolsó fillérig elkölteni.Tankolni most se tom miből fogok
96 os évjáratú