Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!Eladó volna az NSR-em (ha valakit érdekel, szóljon...)
A lényeg, szeretnék venni valami cross gépet, lehetőleg utcait...bármi szóba jöhet, lényeg h 125ös, tudtok valamit ajánlani?és lécci ne csak egy típust, hanem h miért, miért nem
köszi
Hali! Kérdezd meg ezen a telefonszámon! Szerintem ő tud segíteni! 06-30-269-29-98
Tulajdonképpen én is így szeretnék motort. Nekem M-es jogsim lesz (azaz segédmotor) de nem túl legális dolog de lehet olyat h 125-ös 50-es adásvételivel (baromi okos vagyok, mert itt elmondták h ez h is van :D)
Csak hát az + kockázatos.
Help! Help! Szükségem lenne 1 Nsr 1993 as NSR 125 -ös motorhoz első teleszkopra!!!
Igazából csak a jobb oldali kéne!!
Ha van ilyenetek vagy tudjátok hol lehet beszerezni akkor szoljatok!!!
Nagyon sürgös lenni.
Email: konrad.attila@t-online.hu
vegyél egy 50es TZR-t azt vezedheted B-s jogsival és erőben megüti a CBR 125-öt
Ki kell hogy ábránsítsalak, de B-s jogsival csak segédmotort vezethetsz! Ha a sebesség számít akkor Mito, TZR vagy RS, ha kényelmesen akarsz motorozni akkor mindenképpen NSR!
Sziasztok!

Eldöntöttem, hogy veszek egy 125ös gyorsasági motort főként városba (kisvárosba) ill. országúton használnám. Hobbi szinten, legalább 2-3 évre szólót. Ja és csak B-s jogsim van, ugye 125ig lehet használni B-sel? Ja és persze a fogyasztás se mind1 nálam.

Nézegettem is ezeket, de nem tudok dönteni. Újat nem akarok venni, mivel nincs rá annyi zsém.
Melyiket ajánljátok?
- Cagiva MITO
- Cagiva MITO II
- Honda NSR 125 R
- Yamaha TZR 125
- Suzuki RG 125
- Aprilia AF-1 Sport pro
Ezeket néztem, de ami nincs felsorolva és jónak látjátok azt is írjátok meg.

Köszi a segítséget!!!
ba**meg, ha van még 8 hónapod mit járatod magad??? addig még úgyis megváltozik 30szor a véleményed, minden héten más fog tetszeni.../tudom, eljátszottam 1 párszor :) / nézegeted a motorokat, filózol, de fogd már fel, majd 7hónap múlva kurvára ráérsz még ilyeneken agyalni..
ha gyorsulgatni akarsz akkor Mito-t vagy az utolsó szériás TZR-t vegyél! Nekem TZR-em van és unokatesóm 2éve 3. lett vele madarason (2 Mito után)!!!
POlinis RS125kell akkor neked...
Helló

Szeretnék venni 125-ös sportmotort milyet ajánlanátokgyorsulásokhoz kellene (a pénz nem számít)
Köszi!
Motorinfoban van 1 cég utángyártott spirálok forgalmazása (nincs most ujságom)olasz-japán tipusokhoz katalogusbol ha jólemléxem 2000ft+postaköltség-keresd meg.
Szánalmas baszki, enniy idő alatt már 3 motort vettem :)
Sziasztok!
Aprilia AF-1 futura-hoz kilóméter óra spirált hol tudok venni illetve kb.mennyibe kerül?
Jaaaaaaajjjj megint előkerült az 50ccm csákó!!!!!
Indul az őrület!
Most nézem a használt mocikat, és eddig egy mitot meg rs-t találtam és 2-3 évesek mint ami nagyon max elmenne használtaba, de annyiba kerülnek mint egy cbr
ezér mondom vegyél egy használt mitot vagy rs-t az megy mint a zállat :) és lesz még kessed is tankolni meg olajat venni bele, mert nem elég hogy veszel egy motort hanem fenn is kell tartani és az a drága.....
Hát ez igaz, én télleg meg akarok rajt tanulni. A használt motor vásárlás engem nem zavarna, de mivel nem én veszem ezértnem mind1, szülők vennék, és ök nem vennének használtat nekem.Na de mondjuk 2 évre egy mito is elég huzós a maga árával.A cbr-en nem tudom mennyire tudnák megtanulni, mert az egy 50-es testbe 125 4t motor, mint ha egy rs 50-es lenne 70-es hengerrel, csak szabályosan mehetek vele közuti forgalomba, és nem az 50-es szabályok vonatkoznak rá, mint pl a belső sávba nem mehetek csak balra kanyarodás esetén, meg autópályán se, na ez amiben különbözik egy 50-estöl
használtat nem vennél......... én is így voltam vele de rájöttem hogy felesleges újat venni, mert nagyon drága, bár ha tele vagy pénzzel akkor simán vegyél újat 1-2 évig el leszel vele és nagyobb kéne utána............. csak azt ne felejtsd el hogy addig meg is kell tanulnod motorozni hogy ne tekeredj fel egy fára egy 600-sal vagy egy 1000-sel. tehát ne úgy vegyél motort hogy ........ ide elugrok meg oda és egy kicsit elleszek vele, hanem olyat vegyél amin faszán megtudsz tanulni motorozni ha tényleg nagyobbat akarsz utána rögtön.
Körüljárom a témát mindenesetre. még van 8 hónapom amig szeretném vélgleg eldönteni.
"talán"? sztem RS-t vegyél Mitot talán :)
thanx jó hogy őszinte vagy.De igazábol én csak egy ideális motort keresek.Amit eddig csak a cbr-ben találtam meg, de azért az bánt hogy japán de ez talán nem is nagy baj.2 évig csak jó lenne, meg azért kell valamitapasztalat nagym,occ elött, meg meg kell tanulni váltanom, épp ezért a cbr ideális tanuló motor.2 év alatt megtanulom vele az alapokat arra csak jó lenne.
Hülyevagy... ehez többet nemlehet hozzá fűzni.
Hát használtat nem nagyon vennék. Inkább akko egy cbr, azt azon még nem ült senki. De 2 évig ellenék vele azt végre hagyhatnám ezeket a kicsi köbcentiket. Kéne már egy nagyobb gép. Ha cbr lesz akkor eélég valosznü hogy hondánál maradni jó üzlet volna és egy 600-as cbr-re cserélni megérné.