Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Roli, ha az enyém estleg érdekel, akkor itt van KLIKK IDE
Tévedsz Mr2ütem !
ITT van oéldául egy
És beszéltem a tulajjal, és tényleg 200-as tehát nem 25-ös 200-as motorral
Mondjuk ő Akor.-al vezeti tehát a forgalmijában is jóval a 11kw feletti szám lehet írva
200-as nagyon jo,de MO-on nem kapsz.
Suzuki RG-ről mi a véleményetek? Itt gondolok a 125-re és a 200-asra is, idomos és idomnélküli is érdekel.
Hali!
A véleményem az,hogy TZR-t vegyél!!!Nagyon jó alap a sportos motorozáshoz.A futómű és a fékek istenek.Jól gyorsul 170-175 körül van a vége.Nagyon megbízható gép.Szép hangja van.Fogyasztás:4.2liter,Kokartpályás tempónál meg lehet vele etetni a 6-ot is de ott már megy mint vaddisznó.Naggyából ennyi:taskaszatyor@citromail.hu
Na csá! Még mindig tapasztalatokat gyűjtök..... 125ccm-ben 350körül mi a legjobb sportmoci? Rs, nsr , Rg, Tzr, mito...? Tapasztalatok, hibák, élmények, cikkek minden érdekel róluk is. Köcce
Hello! A segítségeteket akarom kérni: Szeretnék venni egy 125-ös mocit csak nem tudom hogy milyet vegyek. Csak városban közlekedek, nagyon ritkán megyek messzebb. 350 lenne rá. Mindenképp váltosat szeretnék, mivel most egy Runner VXR-em van. Köszi
hengerfej
Cagiva Freccia??
az vízhűtéses,,szóval persze hogy van.......
Ha vízhűtéses akkor biztos van..............
Szevasztok.Nem tudja valaki hogy a freccában gyárilag van-e termosztát?
ya itt körbe lehet nézelődni az uj modellekből http://www.andlhusqvarna.hu
utolagosan bocsánatot kérek, téleg téves informácoót közöltem. a wr és a wre a hardenduro, és a cr a krossz modell.

mégeccer bocs mindenkitől akit félrevezettem.
nem tom hogy mondta e már valaki de én azért megemlíteném hogy kimondottan 125ös versenyeket rendeznek a hungaroringen
nézz utána bikepicsen,meg voltam egyszer kiprobalni egy husky krosszt azon is CR volt,de az uj krosszok is CR-ek.

WRE meg WR az enduro de hard telibe!!!!
nem vita képpen, csak én ugy tom hogy a husky ból a cr tipus jelzést nem használják, azt váltotta fel a wr
de ebben nem vok biztos majd utánna nézek.
Csáo!

Itt vagyok, élek, csak a háttérből figyelek!

msn: windsurfers125@msn.com
bocs hogy bele szolok a CR a teli krossz

WRE az a HARD-abb enduro a WR meg a enduro.

Nem mintha sok kulombség lenne koztuk de tutira HUSKY -ba a CR a krossz.
a wre enduro, fel van szerelve lámpával meg minden olyannal amit egyből le kell szedni ha megvetted.
a wr meg telikrossz
sziasztok Mi a külömbség a husqvarna wr125 és a wre 125 között?
Sok álruhás mászkál este, valami nem rendőr autóban.
galaxi! Ezt nem az akra lefitykázása képpen írtam, hanem aki ezt a fazsságot írta hogy rendes kipuffot.... Este van alegtöbb szaros rendőr mindenhol
Szerintem az Akra több tiszteletet érdemelne...
Mellesleg újonnan nemigazán az olcsókategóriát képezi..
Valaki tud valamit mondani Pesten az esti zsarukkal kapcsolatosan..
Sok van? És többnyire a Pesti motorosok hova mennek motorozni?
Esetleg hol szervezitek a "versenyeket..." dióhéjban..
Gambi: persze csinál, csinálunk.

Vegyél fel MSN en!!!

quik@citromail.hu és ott mindent megbeszélünk.