Tévedsz Mr2ütem ! ITT van oéldául egy
És beszéltem a tulajjal, és tényleg 200-as tehát nem 25-ös 200-as motorral
Mondjuk ő Akor.-al vezeti tehát a forgalmijában is jóval a 11kw feletti szám lehet írva
Hali!
A véleményem az,hogy TZR-t vegyél!!!Nagyon jó alap a sportos motorozáshoz.A futómű és a fékek istenek.Jól gyorsul 170-175 körül van a vége.Nagyon megbízható gép.Szép hangja van.Fogyasztás:4.2liter,Kokartpályás tempónál meg lehet vele etetni a 6-ot is de ott már megy mint vaddisznó.Naggyából ennyi:taskaszatyor@citromail.hu
Na csá! Még mindig tapasztalatokat gyűjtök..... 125ccm-ben 350körül mi a legjobb sportmoci? Rs, nsr , Rg, Tzr, mito...? Tapasztalatok, hibák, élmények, cikkek minden érdekel róluk is. Köcce
Hello! A segítségeteket akarom kérni: Szeretnék venni egy 125-ös mocit csak nem tudom hogy milyet vegyek. Csak városban közlekedek, nagyon ritkán megyek messzebb. 350 lenne rá. Mindenképp váltosat szeretnék, mivel most egy Runner VXR-em van. Köszi
Valaki tud valamit mondani Pesten az esti zsarukkal kapcsolatosan..
Sok van? És többnyire a Pesti motorosok hova mennek motorozni?
Esetleg hol szervezitek a "versenyeket..." dióhéjban..
ITT van oéldául egy
És beszéltem a tulajjal, és tényleg 200-as tehát nem 25-ös 200-as motorral
Mondjuk ő Akor.-al vezeti tehát a forgalmijában is jóval a 11kw feletti szám lehet írva
A véleményem az,hogy TZR-t vegyél!!!Nagyon jó alap a sportos motorozáshoz.A futómű és a fékek istenek.Jól gyorsul 170-175 körül van a vége.Nagyon megbízható gép.Szép hangja van.Fogyasztás:4.2liter,Kokartpályás tempónál meg lehet vele etetni a 6-ot is de ott már megy mint vaddisznó.Naggyából ennyi:taskaszatyor@citromail.hu
az vízhűtéses,,szóval persze hogy van.......
mégeccer bocs mindenkitől akit félrevezettem.
WRE meg WR az enduro de hard telibe!!!!
de ebben nem vok biztos majd utánna nézek.
Itt vagyok, élek, csak a háttérből figyelek!
msn: windsurfers125@msn.com
WRE az a HARD-abb enduro a WR meg a enduro.
Nem mintha sok kulombség lenne koztuk de tutira HUSKY -ba a CR a krossz.
a wr meg telikrossz
Mellesleg újonnan nemigazán az olcsókategóriát képezi..
Sok van? És többnyire a Pesti motorosok hova mennek motorozni?
Esetleg hol szervezitek a "versenyeket..." dióhéjban..
Vegyél fel MSN en!!!
quik@citromail.hu és ott mindent megbeszélünk.