Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egyszer majdne összetörtem a képem mikor még frissen volt mega motor akkor egyszer bejátszottam hogy kanyarban ledöntve nyitott a power és ugy felállította a motort hogy majdnem kirepültem egyenesen a kanyarból!!!
Azóta megfontoltabban kezelem ezeket e dolgokat
Már kanyarból kifele lehet nyelezni :))))
jaja,,
Lehet menni powerben sőt kell is!!!!!! Csak tartani kell a gázt és kifele jövet folyamatosan engednii rá aztán mikor egyenesben vagy akkor nyél!!!!
En ertem mit mond de nem lehet megint altalanositani csak rossz mukodesnel erhet meglepetes.Unokatesom rs extremaja nagyon durva volt kanyarban amikor ranyitott volt benen akkor lyuk hogy utana 500rmpvel tovabb tolta rugott egyet.

Hogyne tudnad fordulatszammero nelkul is 100rmp pontossaggal belovod hangra.
Higgyetek mr 2t-nek! ö csak is iogazat beszél! Ö az elsö közgazdász aki ért is valamihez4 De azért ezt a powert nekem is elmagyarázhatnád bövebben!
ha muszaj,akkor igen.

beszaras :D

ezert ulnek altalaban olyan emberek a motoron,akik tudnak motorozni.
Sziasztok! A Honda XL 125 Varadero nevezetű masináról szeretnék infókat, teszteket! Tud valaki segíteni?
pedig jobba jartal volna,mi az a power,akkor talan elmagyaraztam volna neked es okosabb lettel volna.
Én kanyarban nemszoktam power alatt közlekedni,, vagy ha meg azalatt megyek akkoris tudom, hogy honnan nyit a power. szal nempara :)
egyertelmuen nem.
nincs belőle nyalás csak felegyenesíti a motort ezért elég veszélyes inkább tartott gázon kell menni kanyarban
de mi indul be te vilag barma?? ti szerintem kocsiban valami turbofeltoltesrol beszeltek hogy van a bizonyos fordulatszam es ott kezd el huzni a power miatt

Az a baj te is meg a 3. is mondja mindenki hulye rajtad kivul es hajtod a marhasagod...
Hááát nemtom. Én mitomnak van olyan szívóhangja úgy, hogy megfájdúl a fejem. :)
Húzok a motocross rovatba a motorosok közé.
Tennétek egy rs-re sportlégszűrőt, amival nem versenyeznek?
loser vagy.
Egyet mondok: mész a kanyarban eléred a fordulatot és beindul a power, szép nyalás van belőle.
de amint latom 2t crosshoz se sok,ami adatlapod alapjan nagy szegenysegi bizonyitvany.
Igen, 4t ben nincs power :)

Speed motorban miért ne lenne power??? :)
A 4Tkben nincs power, és tudom hogy mi a power szelep! Nem azt kérdeztem hogy miaz hanem azt hogy van e a speedmotorokban! Ha nem jutott el az agyadig akkor olvasd el mégegyszer!Amugyis semmi közöm a speedekhez csak kíváncsi voltam van e benne power!De amugyis csak azért kötekedsz hogy felspanolj de ez nem fog menni.....
szevasz :DD te kecseg :P
Hát igen a hülyeség nem ismer határokat..............................