Én egyszer majdne összetörtem a képem mikor még frissen volt mega motor akkor egyszer bejátszottam hogy kanyarban ledöntve nyitott a power és ugy felállította a motort hogy majdnem kirepültem egyenesen a kanyarból!!!
Azóta megfontoltabban kezelem ezeket e dolgokat
En ertem mit mond de nem lehet megint altalanositani csak rossz mukodesnel erhet meglepetes.Unokatesom rs extremaja nagyon durva volt kanyarban amikor ranyitott volt benen akkor lyuk hogy utana 500rmpvel tovabb tolta rugott egyet.
Hogyne tudnad fordulatszammero nelkul is 100rmp pontossaggal belovod hangra.
de mi indul be te vilag barma?? ti szerintem kocsiban valami turbofeltoltesrol beszeltek hogy van a bizonyos fordulatszam es ott kezd el huzni a power miatt
Az a baj te is meg a 3. is mondja mindenki hulye rajtad kivul es hajtod a marhasagod...
A 4Tkben nincs power, és tudom hogy mi a power szelep! Nem azt kérdeztem hogy miaz hanem azt hogy van e a speedmotorokban! Ha nem jutott el az agyadig akkor olvasd el mégegyszer!Amugyis semmi közöm a speedekhez csak kíváncsi voltam van e benne power!De amugyis csak azért kötekedsz hogy felspanolj de ez nem fog menni.....
Azóta megfontoltabban kezelem ezeket e dolgokat