Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az RG pedig egyenesen lenyűgöz
Hát igen most olvastam mindenről tesztet és kb az jöttle h a tzr igenis megbizhatobb.
de viszont nem gyorsabb mint egy mito.De asszem neke azért nem is kell hogy ugy menjen,de azért a 125 4T cbrt azt hagyja ott (otthagyná amugy)?
Lehet feláldozom a gyorsaságot a megbizhatóságra.A tzr eket lehet vezetni A1 el?azokban is 11kw alatt van a forgalmiba?
tehát rs
-én a MITO-t ajánlanám, de az drága és kényelmetlen (állítólag... szerintem nem)
-a legolcsóbb a TZR
-a legkényelmesebb állítólag az nsr (és szerintem ez birná legtovább, aztán a tzr és aztán a mito. De ennek érekébe le kell mondanod a "gyorsabbságról")
-attól függ hogy mennyit eszik, hogy menynit pörgeted
Csőtök
Mostmár éjjel nappal azon rágom magam mien gépet vegyek
És nem tom eldönteni
Miért jobb egyik a másiknál?mito-tzr-nsr
Nekem a szempontom az h,nem pörgetném agyon,ne süjjön meg a dugo 2 km után.Kényelem nem érdekel fogyasztása ne legyen 11 lityko.
És azért néha néha gyorsuljam le a több mocit
árba 280 körül kellene,és rendszámos
Csá cagiva frecca c12 es 125 öshöz keresek elsö féktárcsát ha tudtok valmi infót irjatok a retkesroland@freemail.hu ra
benzincsap, benzinszint, stb
Nem tudja valaki hogy a gyertya miért nem kap benzint.A karbit már kitakarítottam de semmi.Mi lehet még?
ÉS MEDDIG ÚJ VENDÉG A VENDÉG?????????
meg ido kell meg,tul gyors a tempo meg a tobbi szoveg.
uj vendég mosogat .
muszáj cikizni?
pfff ja
ezt a lépjünk tovább szöveget a nők szokták mondani, utánna meg a de még lehetünk barátok jön

Jolvan na.
Csak gyorsan válaszoltam és nem olvastam át, de tényleg értelmetlen.
Szerintem hagyjuk a témát és lépjünk tovább
Es ha teged valami nem erdekel egy forumban azt te tudni fogod elore hogy mit ir es nem olvasod?haggyuk mar a marhasagot.
csak azért írtam, mert korábban ennél a témánál voltak 1 esek.
de akit nem érdekel az ne olvassa el vazze
jaja kit erdekel pontosabban :) De most komolyan minden kerdes nelkul leirja gondlom mas szamara tok erdektelen dolgot.Nem blog ez vazze.
azt h érdekel e?
kerdezd mar meg.
Hali mindenkinek.
Nekem van egy Husqvarna WRE 125-ös machinám ami elég brutál a 125-ösök között.
Gyorsulási versenyre járt vele az előző tulaj és ... hát nyert
Vannak képek a Bikepics.com on a mocimrol
hello mindenkinek !! Szokot valami 125 ös túra lenni mondjuk a balaton megkerülése stb ha valaki vmit tud irjon
Szeva szerintem nem csak ezeket a márkákat nézd mert ezek közt is vannak szarok és jók vannak nem annyira használt márkák is mint pl gilera ilyen van nekem is és nagyon jót lehet velük rohanni de szerintem mindig az a legjobb amilyen motor az embernek van és ha motort veszel akkor magadnak vedd ne másnak
A véleményed még mi az Rg-ről? 200-as akkor fasza? Valami magyar teszted nincs róluk?
csá! Ha vki.-nek van honda nsr125r-hez(91-es) kuplung állító csavar a kuplungkarhoz való akkor írjon.