Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Április 7-9 Budapest Sportaréna
Nem is tudtam hogy cr500 ba nincs power
Helló mindenkinek nem tudja véletlen valaki mikor lessz az Interwheel?
Jovan baszod :DDDDD mert ott mas a nyomatekgorbe...Nem szoismetles de minden ebbol fakad henger,nyomatek azt utana kovetkezik minden mas.NEM MONDTAM HOGY AZZAL SZERELIK DE NEM FELTETLEN AZERT MERT 50cc.igy jo? :)
De 50-es crossban sincs power.
En tudom ezert mondom :) De itt en vagyok meg is az "ember tudod mit beszelsz egyatalan" ...
Epp ez a lenyege habar cross ne keverjuk bele mert ott am rengeteg atmenet van es sok van ami nem is mechanikus.
Azt tudom hogy a kis cross 65-ösökben van power.De ez biztos.
lattal mar egy "linearis" gorbet amelynek nyomatek es fordulat az x es y tengelye?Azt "felezik"...
"Pontosan azert szerelnek ra hog alul "keringesse" igy erosebb legyen..."

A power emlékeim szerint 6 vagy 8 ezernél nyit most nemtudom pontosan. Akkor a powertől nem lesz erősebb alul. De lehet énvagyok a tudatlan. Nem vagyok gépészmérnök.
csak adatlapodbol itelve nem tudom miert pont neked kell magyaraznom.
plussz koltseg egy tolattyu mi? :DD mert hogy nem kamras az biztos.AH felesleges is lenne,akkor sem a draga pluszkoltseg miatt.Utolso kerdes valyon cr500 miert nem poweres? errol ennyit.Azert mert nincss szukseg mert 6000nel adja le a nyomatekat...
www.2-takt.com azt hiszem itt nem en vagyok aki ne mtudja mit beszel

nem ccm fuggo nem lehet altalanositani.Ha meg tudnad miert szerelnek atmenetes es fokazatmentes powerrel akkro nem beszelnel faszsagot.Pontosan azert szerelnek ra hog alul "keringesse" igy erosebb legyen...

Nem mondtam hogy 50esre vagy 80asra van,hanem azt hogy nem loketterfogat fuggo.Amugy meg volt gp50ben es gp80ban poweres motor... errol ennyit.
50-es be én még nem hallottam, hogy power lenne elég nagy hülyeség lenne abba power. Nyilván lehetne bele rakni power-t de nem sok értelme lenne.
ember tudod mit beszélsz??
láttál már 50 ben is powert??
vagy tudod mér van a power, mi a szerepe??
vagy csak azt tudod hogy hakinyit akkor hanyatbasz??

gondolkozz mi a fasznak tegyenek 50/80 ba powert abba alapból nincs nyomaték alul, felesleges plusszkötség.
Én ezt nem tudom ha nem mondod de tényleg.Érted cross után nem is gondolsz "fojtásra" meg EU normára meg ilyesmi.
Mert folytas van benne ha nem tudnad azert 15le.Unioban vagyunk 6. eve folytottan jon ki a 125s motor.
ezt nem lehet igy kategorizalni 50esbe is lehet es 500ba is lehet.Semmi koze a ccmnek a powerhez ez gyartastechnologiai kerdes,hengerhez igazitjak hogy kell e a kemenyites vagy nem indokolja a meredek felfutas miatt,lasd cr500.
A Motor katalógusban csak 15Le nek van írva.És a Derbi is.
Ha jóltudom 50-es 2t-be nincs power de 125-be 250-be 500-ba van. Azt nem tudom a mito miért csak annyi talán utcára nem csinálnak olyan helyes motort mint pl cr. Vagy csupán nem tudnak többet kihozni a blokkból az olaszok.
marmitn speed.
Egy cr blokkjat nem kene speedhez hasonlitani egesz mas attetel miatt is.Az 36 Le teman meg evek ota nevetek itthon.30-32Lenel egyik szeria 125se tud tobbet kereken.
Csak 2T-ben van power, ha van.
csak 2t 125-ösbe van power szelep?
Akkor mér "csak" 36LE a mito? Azt mondják ez a legerősebb utcai 125-ös. Egy CR 41-42LE.Miért? ez tényleg érdekel.
Van. Az más kérdés, hogy működik e.